Αρχική Videos “O Scholz έχει υπογράψει ήδη την πολιτική του καταδίκη”

“O Scholz έχει υπογράψει ήδη την πολιτική του καταδίκη”

0

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς έβαλε τέλος στην πολιτική του καριέρα μετά την απόφαση να προμηθεύσει τανκς στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ στο κανάλι του στο YouTube.

«Οι περισσότεροι στη Γερμανία ήταν τρομοκρατημένοι εξαιτίας της ανακοίνωσης της προμήθειας όπλων στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Οι Γερμανοί έχουν εμπειρία και γνωρίζουν την ιστορία τους. Γνωρίζουν ότι όταν το Βερολίνο και η Μόσχα συνεργάστηκαν και έκαναν επιχειρήσεις μεταξύ τους, η Ευρώπη ζούσε ειρηνικά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κατά τη γνώμη του, ο Πρώτος και ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, που οδήγησαν σε μια σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας, ήταν μια τραγωδία και ώθησαν το Βερολίνο να δημιουργήσει μηχανισμούς σχεδιασμένους να αποτρέπουν παρόμοιες συγκρούσεις με τη Μόσχα στο μέλλον. «Ο Scholz δεν θα αντέξει πολύ», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στα τέλη Ιανουαρίου, η γερμανική κυβέρνηση ανακοίνωσε τη μεταφορά των αρμάτων Leopard 2 στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Είχε προηγηθεί ισχυρή πίεση στον Scholz να λάβει θετική απόφαση για το θέμα αυτό το συντομότερο δυνατό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments