Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Δυσαρέσκεια της ΕΠΣΔ προς Αυγενάκη

Δυσαρέσκεια της ΕΠΣΔ προς Αυγενάκη

0
Dodekanisos

Τη δυσαρέσκεια της για τη μείωση του ποσοστού που θα πάρει από το στοίχημα η ΠΑΕ Διαγόρας αλλά και για την πλήρη εξαίρεση της Ρόδου εκφράζει μέσω ανακοίνωσης της η ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Αναλυτικά, αναφέρει τα ακόλουθα:

Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση και την απογοήτευση την οποία νοιώθουμε σαν Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, για την κατάφωρη αδικία που συντελείτε από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και την απόφαση του να μην εφαρμόσει την ΚΥΑ και να μειώσει τα χρήματα που θα πάρουν οι ομάδες της Super League 2 από τη φορολογία των κερδών του Στοιχήματος, για τη ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ στα 70.000€ και να εξαιρεθεί τελείως η ομάδα ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ.

Μιλάμε για τις δύο μεγαλύτερες και ιστορικές ομάδες του Αιγαίου, με ακαδημίες και πάνω από πεντακόσιους αθλητές όλων των ηλικιών. Με τις αποφάσεις αυτές οδηγείτε το ποδόσφαιρο σε αφανισμό και εξαθλίωση.

Ζητάμε επιτέλους, έστω και τελευταία στιγμή, να πάρετε θέση και να στηρίξετε τον αθλητισμό στην παραμεθόρια και ακριτική Δωδεκάνησο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments