Αρχική Αθλητικά νέα Ο Πετρούνιας δήλωσε απογοητευμένος για το «φιάσκο» της ΕΡΤ

Ο Πετρούνιας δήλωσε απογοητευμένος για το «φιάσκο» της ΕΡΤ

0
Dodekanisos

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως η ΕΡΤ δεν έδειξε ποτέ την προσπάθεια του. 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στον προκριματικό συγκέντρωσε 15.333 στην βαθμολογία της ενόργανης γυμναστικής. Κάτι που του εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό των κρίκων των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Μόλις «προσγειώθηκε», για να κλείσει το εκπληκτικό του πρόγραμμα και είδε την βαθμολογία φώναξε: «Ναι, ρε φίλε», τέσσερις φορές. Έπειτα φίλησε το εθνόσημο και φώναξε στην κάμερα «Γεια σου Ελλάδα».

Ο 30χρονος αθλητής θεωρούσε πως τον παρακολουθούσε όλη η Ελλάδα. Όμως η περήφανη αλλά και γεμάτη οργή σύζυγος του Βασιλική Μιλλούση τον ενημέρωσε πως δεν τον έδειξαν στην τηλεόραση. «Λευτέρη, δεν σε έδειξαν», φέρεται πως του μεταβίβασε. 

Η Δημόσια τηλεόραση προσπάθησε να τα «μπαλώσει» ρίχνοντας το φταίξιμο στους Ιάπωνες σκηνοθέτες. Ωστόσο το Euronews Greece την εξέθεσε ανεπανόρθωτα, καθώς ανέβασε στο Twitter το βίντεο του «άρχοντα» των κρίκων. 

Θέση για το «φιάσκο» της μετάδοσης πήρε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Στην ανακοίνωσή της εξέφρασε την δυσαρέσκεια της. 

Ο Πετρούνιας με δηλώσεις του εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι οι Έλληνες ξύπνησαν να τον δουν, όμως τελικά δεν τα κατάφεραν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετρούνια

Για τον προκριματικό: «Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους».

Για τον τελικό: «Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε».

Για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ο αγώνας σε ζωντανή μετάδοση απ’ την ΕΡΤ: «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωί για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο».

Με πληροφορίες από: Sport24.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments