Αρχική Αθλητικά νέα Κυριαρχική εμφάνιση Πετρούνια στο Τόκιο και στην ενόργανη γυμναστική

Κυριαρχική εμφάνιση Πετρούνια στο Τόκιο και στην ενόργανη γυμναστική

0
Πηγή: ertnews.gr
Dodekanisos

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προέβη σε ακόμα μία τρομερή εμφάνιση, συγκεντρώνοντας 15.333 βαθμούς στο πρόγραμμα της ενόργανης γυμναστικής. Ο «βασιλιάς» των κρίκων περιμένει την τυπική πρόκρισή του στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων (Δευτέρα 2 Αυγούστου).  

«Αρχή ήμισυ παντός» λένε οι σοφοί. Ο Λευτέρης Πετρούνιας ταξίδεψε στο Τόκιο με μοναδικό στόχο την υπεράσπιση του Ολυμπιακού τίτλου του. Ο Έλληνας γυμναστής επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και έστειλε ηχηρό μήνυμα στους συναγωνιστές του. Ο Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 15.333 βαθμούς και έχει μέχρι στιγμής έχει την υψηλότερη βαθμολογία.

Από εκεί και πέρα ο Κινέζος Λιου Γιανγκ βαθμολογήθηκε με 15.300. Ο Αρτούρ Ζανέτι με 14.900, ο Ντένις Αμπλιάζιν (Ρωσία) με 14.800 και ο έτερος Κινέζος, Χάο Γιου με την ίδια βαθμολογία.

Η συγκεκριμένη πεντάδα αθλητών ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό. Πλέον απομένει η τυπική ολοκλήρωση των προκριματικών το μεσημέρι του Σαββάτου (13:30 – 16:00 ώρα Ελλάδας).

Δεν μεταδόθηκε η προσπάθεια του Πετρούνια 

Την ενόχλησή της για τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια εξέφρασε με ανάρτησή της η Βασιλική Μιλλούση.

«Σε λίγο θα ολοκληρωθεί ο αγώνας και εμείς δεν έχουμε δει τον Λευτέρη. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τη βαθμολογία του, αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε μπας και τον δείξουνε», είπε η σύζυγος του. 

Για Unfair των Ιαπώνων κάνει λόγο η ΕΡΤ

Η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια δεν μεταδόθηκε ποτέ από την ΕΡΤ. Μάλιστα το «ertnews.gr» κάνει λόγω για Unfair των Ιαπώνων. 

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια. Προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!», τόνισε χαρακτηριστικά η ΕΡΤ. 

 
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments