Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Παππάς… εκτέλεσε τον «Άγιο»!

Ο Παππάς… εκτέλεσε τον «Άγιο»!

0
Dodekanisos

Με γκολ του Παππά στην εκπνοή της αναμέτρησης η Δήμητρα Δαματριάς έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» απέναντι στον Άγιο Γεώργιο επικρατώντας με 2-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη διαφορά ότι στο πρώτο μέρος ήταν πολύ φλύαροι και δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον «Άγιο» ο οποίος όχι μόνο κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό, αλλά μπόρεσε να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους προηγηθείς με 1-0. Το γκολ των «κιτρινόμαυρων» πέτυχε ο Μ. Κακούλης με ωραίο σουτ στο 41’ της αναμέτρησης (0-1).

Η επανάληψη ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που πίεσαν από τις πρώτες στιγμές ψηλά του Μαλωνίτες αναγκάζοντας τους να αμυνθούν μαζικά. Η ισοφάριση για τη Δήμητρα ήρθε στο 55’ με απευθείας χτύπημα φάουλ του Βαλάντη από πλάγια δεξιά με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί «παραθυράκι» της εστίας του Λοντάκου (1-1). Στα επόμενα λεπτά και μέχρι το 90’ οι παίκτες της Δήμητρας πίεζαν μανιασμένα αλλά το γκολ δεν έρχονταν.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 90’ όταν ο Κωστιού σέντραρε στην περιοχή και ο Παππάς που καραδοκούσε στο πίσω δοκάρι κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Λοντάκου και να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του (2-1).

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Καραγιάννης, Μπέκας και Τσιβίτης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΗΜΗΤΡΑ: Ζώης, Αμοιρόπουλος Φιακέτης, Γαλάνης, Μόσχος, Βαλάντης (88’ Κάρρας), Πηδιάκης Γιωρ. (65’ Κόρα Γ.), Παππάς, Χουρίδης, Γεωργούλας (62’ Ουζουνίδης), Ποιμενίδης
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Λοντάκος, Γερακούδης, Γεωργάς, Κουτσουμπάρης (73’ λ.τ. Σερμπής) , Κακούλης Θ. (62’ Κλέιντι), Χατζημανώλης, Κοντόγιαννος, Κακούλης Μ., Χατζηνικόλας Χ., Κωστόφ, Ντάνι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments