Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Έκανε το 3 στα 3 η Αθλέτικο

Έκανε το 3 στα 3 η Αθλέτικο

0
Dodekanisos

Χάρις σε ένα τέρμα που πέτυχε ο Γεννημαχλελής στο δεύτερο ημίχρονο η Αθλέτικο πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στον Ευκλή Σορωνής υποχρεώνοντάς τον στην 2η συνεχή ήττα για φέτος.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι είχαν την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο υστερούσε στην δημιουργία των φάσεων. Από την άλλη οι Αφαντενοί έπαιζαν με κόντρα επιθέσεις αλλά ούτε και αυτοί κατάφεραν μέχρι την ανάπαυλα να πετύχουν κάποιο γκολ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μιχάλη Κυριαζή ανέβασε ρυθμό ανεβαίνοντας πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά στα μισά και πιο συγκεκριμένα στο 68΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ με το ωραίο διαγώνιο σουτ του Γεννημαχλέλη. Από εκεί και πέρα την κατοχή είχε και πάλι η ομάδα του Γιώργου Ξύπα, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει την πολυπρόσωποι άμυνα της Αθλέτικο η οποία μέχρι το φινάλε έχασε 3-4 καλές ευκαιρίες προκειμένου να «καθαρίσει» το ματς με τους Λαουδίκο Σ. και Λόγγο. Οι «πράσινοι» απείλησαν στο 76΄ με την κεφαλιά του Τομάζου που πέρασε λίγο άουτ. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν το 3χ3 στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Βλάχος (Γιακουμάκης, Καραβελαντζή)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Παπαγεωργίου, Μοσχηδιού, Κώστας, Μπακίρης, Λαουδίκος Χ. ( 87΄ Τζελάι), Χαμάλης (79΄ Λόγγος), Κεπέρης, Μπάλλα, Γεννημαχλελής, Καλογήρου, Λαουδίκος Σ. ( 90΄ Στάθης)

ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Χατζηκυριάκος, Αγγελής (66΄ Ζερβός), Λαθούρης, Λαός (66΄ Κουντουράκης), Κουλουμπράκης, Τομάζος, Σιαναβέλης, Λολάκης, Κατσούλης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments