Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Ο Παπαβασιλείου τα πήγε καλά»

«Ο Παπαβασιλείου τα πήγε καλά»

3
papavasileioy
Dodekanisos

Μπορεί στην ομάδα της Ρόδου να νιώθουν αδικημένοι από τα σφυρίγματα του διαιτητή Αντώνη Παπαβασιλείου στο παιχνίδι με τη Δόξα στη Ψίνθο, όμως ο παρατηρητής διαιτησίας Νίκος Σακελλαρίδης έχει εντελώς διαφορετική άποψη λέγοντας μάλιστα στον σύνδεσμο κατά την καθιερωμένη Δευτεριάτικη συγκέντρωση πως ο διαιτητής πήγε καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Για τη φάση όπου οι φιλοξενούμενοι «φώναξαν» ότι παίκτης της Δόξας έχει «μαγκώσει» τη μπάλα στα πόδια του δευτερόλεπτα πριν μπει το πρώτο γκολ, κρίθηκε πως καλώς δεν έδωσε φάουλ με το σκεπτικό ότι ο παίκτης δεν κάνει κάτι αντικανονικό μη αφήνοντας τη μπάλα να παιχθεί. Ίσα ίσα μάλιστα που κάνει προσπάθεια να την απεγκλωβίσει και σηκώνεται άμεσα προσπαθώντας να παίξει, όπως και γίνεται. Όσον αφορά το πέναλτι το οποίο χρεώθηκε στον Καστρουνή, σύμφωνα με τον παρατηρητή, είναι απρόσεκτο παίξιμο του αμυνόμενου που έχει ως αποτέλεσμα να «γκρεμίσει» τον αντίπαλο επιθετικό. Ως εκ τούτου κρίθηκε ότι ορθώς δόθηκε το πέναλτι. Σχετικά με το χέρι που ζήτησε η Ρόδος, δεν φαίνεται να υπάρχει εμπεριστατωμένη άποψη δεδομένου πως ακόμα στο video του αγώνα κανείς δεν μπορεί να πει με το χέρι στην καρδιά ποιος έχει κάνει το χέρι (παίκτης της Δόξας ή της Ρόδου) και αν τελικά αυτό έχει γίνει. Συνεπώς, για τον παρατηρητή διαιτησίας, ο Αντώνης Παπαβασιλείου έκανε μια καλή διαιτησία και άρα και ο βαθμός που του έβαλε είναι καλός. Όσον αφορά τις υπόλοιπες διαιτησίες, κατά τους παρατηρητές ήταν πολύ καλές και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
rodos 4
rodos 4
11 years ago

Δηλαδη,τα κλαματα που εβαλε μεσα στα αποδυτηρια μετα τη ληξη του αγωνα ηταν απο την συγκινηση που πηρε καλο βαθμο απο τον παρατηρητη??? Αντε ρε παρτρ του καποιος τη σφυριχτρα από το στομα του εγκληματια!!!

ΡΟΔΟΣ
ΡΟΔΟΣ
11 years ago

ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ!!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ…..

julius
julius
11 years ago

με το ζορι προσπαθει αυτος ο σακελλαριδης να καλυψει το διαιτητη γιατι απλα δεν εχουν αλλους και αν αρχισουν να τιμωρουν τοτε δεν θα περισσευουν ατομα για να καλυψουν την επομενη αγωνιστικη.ο σιγκεκριμενος παρατηρητης ειναι ενας τραγικος και καθολου αντικειμενικος ανθρωπος.ο λογος που εγινε παρατηρητης ειναι για να παιρνει χαρτζιλικακι ο ξεφτιλας.αμα γουσταρετε ρε λαμογια να κοροιδευετε το κοσμο καντε το σε αλλη ομαδα και οχι στη πλατη της ροδου.αμεσως μολις ειδε το βιντεο μεσα στο αγωνιστικο χωρο της ψινθου ξαναμπηκε μεσα στο διαιτητη και του ειπε οτι εκανε λαθος στο πεναλτι που εδωσε.αυτα ο κοσμος δεν τα ξερει αλλα και εσεις οι δημοσιογραφοι λειτουργειτε μονοπλευρα και δεν δωσατε λογο στους πρωταγωνιστες των γεγονοτων.δεν ειδα απο εντυπη μορφη και λοιπες αλλες (ραδιοφωνο και ιντερνετ)να ρωτατε τους πρωταγωνιστες για το ποδοσφαιρικο εγκλημα της ψινθου.οσο για τον σακελλαριδη σταματω εδω γιατι χανω το χρονο μου μιλωντας γι’αυτο το τιποτα.η ΡΟΔΟΣ ειναι πανω απο ολους σας.