Αρχική Videos Ο Ντόναλντ Τραμπ επιστρέφει ως «Truth Social» στα social media!

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιστρέφει ως «Truth Social» στα social media!

0
Dodekanisos

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την ίδρυση δικού του τόπου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ονομασία «Truth Social». «Είμαι ενθουσιασμένος. Δημιούργησα την «Truth Social», για να αντεπιτεθούμε στην τυραννία των γιγάντων της τεχνολογίας», ανέφερε ο Ρεπουμπλικανός. 

Ο Τραμπ ανακοίνωσε την είδηση της ίδρυσης της σελίδας του ​​σε δελτίο Τύπου την Τετάρτη. Μάλιστα στην αρχή η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή σε «προσκεκλημένους χρήστες» και διαθέσιμη για προπαραγγελία στο App Store της Apple με την πιλοτική λειτουργίας («beta»). Ενώ γίνονται σχέδια ώστε να γίνει διαθέσιμη στο ευρύτερο κοινό στις αρχές του επόμενου έτους. Το «Truth Social» είναι προϊόν μιας νέας επιχείρησης που ονομάζεται Trump Media & Technology Group. 

Screenshots of the Truth Social app that Donald Trump plans to launch. Photograph: Apple App Store

Υπενθυμίζουμε πως από τον περασμένο Ιανουάριο ο Ντόναλντ Τραμπ είναι αποκλεισμένος από Twitter, Facebook και Youtube, καθώς κατηγορήθηκε για υποκίνηση βίας με αφορμή την εισβολή και επίθεση στο Καπιτώλιο.

«Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι Ταλιμπάν έχουν τεράστια παρουσία στο Twitter. Μολαταύτα ο αγαπημένος σας Αμερικανός πρόεδρος φιμώνεται. Αυτό είναι απαράδεκτο», εξήγησε πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, προσθέτοντας ότι σκοπός του νέου ιστότοπου θα είναι να «δώσει φωνή» σε «όλους».

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments