Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ο θρύλος Sean Kelly στο 1ο Ποδηλατικό Φεστιβάλ Ρόδου

Ο θρύλος Sean Kelly στο 1ο Ποδηλατικό Φεστιβάλ Ρόδου

0
Dodekanisos

Πρόσκληση στον Πρόεδρο της Τ.Ε. ΕΟΠ Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Παπασταματάκη και μέσω αυτού, σε όλους τους προέδρους και ποδηλάτες του νομού, απέστειλε η διοργανώτρια εταιρία του 1ου Ποδηλατικού Φεστιβάλ Ρόδου, «Rodos Cycling». Η πρόσκληση, αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε της Τοπικής Επιτροπής Ποδηλασίας Δωδεκανήσου, με χαρά σας προσκαλούμε στις εκδηλώσεις του 1ου Ποδηλατικού Φεστιβάλ Ρόδου, που διοργανώνει η εταιρία μας «Rodos Cycling». Θα ήταν μεγάλη μας τιμή να παραβρεθείτε στην έναρξη των εκδηλώσεων στις 26/10 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο «Mitsis Grand Hotel», καθώς και στις αγωνιστικές μέρες, την Πέμπτη 28/10 ώρα εκκίνησης 10:00 στο Κιοτάρι για τον αγώνα αντοχής και το Σάββατο 30/10 ώρα εκκίνησης 09:00 στον κόμβο Κιοτάρι-Ασκληπιού. Ιδιαίτερα, για την έναρξη της εκδήλωσης στις 26/10, θα θέλαμε να μεταβιβάσετε την πρόσκληση αυτή σε όλους τους Προέδρους ή εκπροσώπους των σωματείων της ΤΕΔ. Θα θέλαμε επίσης, να μεταβιβάσετε την πρόσκληση αυτή σε όλα τα τοπικά σωματεία της Δωδεκανήσου, καθώς θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας
η συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ. Ειδικά, για τους νέους μας ποδηλάτες έως 18 ετών όλων των τοπικών σωματείων, υπάρχει δωρεάν συμμετοχή στον αγώνα αντοχής της Πέμπτης 28ης Οκτωβρίου στο Κιοτάρι, απόστασης 80χλμ. Επίσης, τη Δευτέρα 25/10 και 15:30 δίνουμε ραντεβού στο Ποδηλατοδρόμιο Ρόδου, όπου θα παραβρεθεί ο επίτιμος καλεσμένος του Φεστιβάλ και θρύλος της Παγκόσμιας ποδηλασίας Sean Kelly, για να φωτογραφηθεί με τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους, να συζητήσει μαζί τους και να μοιράσει αυτόγραφα.

Με φιλικούς Χαιρετισμούς
Πολυζώης Δρίβας

Πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του Φεστιβάλ:
www.rhodesbikefestival.eu ή με email: rodoscycling@gmail.com»

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments