Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου O …νόμος του Καστρουνή!

O …νόμος του Καστρουνή!

1
rodos_aera
Dodekanisos

Με μια πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρόδος που έχανε από τον ΑΕΡΑ με 2 – 0, επικράτησε με 3 – 2 και πρόσθεσε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της. Ο Γιώργος Καστρουνής σημείωσε και τα τρια γκολ των «ελαφιών» σε ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο καθώς οι «κόκκινοι» έλεγχαν το παιχνίδια στα πρώτα 45 λεπτά. Ο «χρυσός» σκόρερ της Ρόδου είδε στο τέλος του παιχνιδιού την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) του διαιτητή επειδή διαπληκτίστηκε με τον Στεργαλλά. Δεν ήταν πάντως η μοναδική κόκκινη καθώς την άγουσα για τα αποδυτήρια πήραν και οι Κατσιδώνης και Στεργαλλάς.
Στο 4’ ο Αγγελόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0 – 1 και στο 45’ ο Στεργαλλάς με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή πέτυχε το 0 – 2.  Στο 52’ ο Ευγενικός έκανε τη σέντρα και ο Καστρουνής με προβολή μείωσε σε 1 – 2 ενώ στο 66’ ο ίδιος παίκτης δέχθηκε την πάσα από τον Καντιμοίρη και από κοντά έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2 – 2). Ο Καστρουνής έδωσε τη νίκη στη Ρόδο με προβολή στο 89’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Θωμάς Πατσιόπουλος (Χαρισμανίδης, Μπερδεμπές).
Στο 77’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κατσιδώνης επειδή ανέτρεψε τον Καστρουνή που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Στο 92΄διαπληκτίστηκαν οι Στεργαλλάς και Καστρουνής. Το αποτέλεσμα ήταν να αποβληθούν και οι δυο. Ο πρώτος με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο δεύτερος με 2η κίτρινη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Σαββιδάκης, Καμπούρης, Σ. Καντιμοίρης, Καρπαθάκης, Παπαδόπουλος (61’ Καλημέρης), Καστρουνής, Γ. Καντιμοίρης, Ευγενικός (69’ Σκαφίδας), Αμπελάς, Λερογιάννης (80’ Βασιλαράκης), Κατσαράς
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Λυριστής (60’ Ξύπας), Μάκρας, Πομπού, Κατσιδώνης, Γιαννακάκης, Δημητρόπουλος, Μαίλης, Αγγελόπουλος, Στεργαλάς, Τριχιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΑERA
ΑERA
11 years ago

Elafakia tha erthete st’afantou kai den tha kserete ti sas perimenei. Tis vrisies kai tis proklhseis twn opadwn sas na tis thymaste.Emeis den ksexname.