Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Άντεξε ένα ημίχρονο

Άντεξε ένα ημίχρονο

0
5
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ιάλυσος ο οποίος επικράτησε στο «Οικονομίδειο» με 4 – 0 του ΠΑΣ Ασκληπειού σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (όμιλος Ρόδου). Οι παίκτες του Δημήτρη Παρασκευόπουλου έφθασαν δίκαια στην επικράτηση καθώς ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, ειδικά στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν πρόβλημα αφού απέναντι τους είχαν έναν αντίπαλο που ήταν αρκετά επικίνδυνος για την εστία του Κεφάλα. Οι φιλοξενούμενοι στο διάστημα αυτό κατάφεραν να μπλοκάρουν πολύ καλά όλα τα ατού των γηπεδούχων.
Στην επανάληψη όμως, οι «ερυθροκίτρινοι» μπήκαν πιο αποφασιστικά και πετυχαίνοντας ένα πολύ γρήγορο γκολ απλούστεψαν κατά πολύ τα πράγματα στη συνέχεια.
Τα γκολ
Στο 49’ ο Μπιγκό μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με πλασέ έκανε το 1 – 0.
Στο 69’ ο Παφιάκης έκανε παράλληλη σέντρα και ο αφρούρητος Κρομμύδας από το ύψος της μικρής περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2 – 0.
Στο 80’ από ωραία πάσα του Δράκου, ο Παφιάκης με τακουνάκι έφερε τη μπάλα μπροστά του, έκανε μια τρίπλα και με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3 – 0.
Στο 93’ ο Μπαρτσελό με ωραίο πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.
Άλλες φάσεις
Στο 28’ ο Παφιάκης με σουτ (μετά από πάσα του Σταυλά) έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο. Στην επαναφορά της η μπάλα έφθασε στον Δράκο που προσπάθησε με κεφαλιά να την προωθήσει στα δίχτυα αλλά πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος διώχθηκε από αμυνόμενο.
Στο 32’ ο Χωρίτης από θέση τετ α τετ πλάσαρε αλλά ο Κεφάλας κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ.
Δυο λεπτά αργότερα (34’), ο Γαϊτάνος εκτέλεσε κόρνερ αλλά ο Κεφάλας και πάλι με εκτίναξη προς το παραθυράκι του κατάφερε να αποκρούσει (κόρνερ)
Στο 58’ ο Οχτάρας έκανε κεφαλιά όμως και πάλι ο γκολκήπερ του Ιάλυσου του είπε «όχι» καθώς έπεσε στη γωνιά και απόκρουσε.
Από τον Ιάλυσο πολύ καλός ήταν ο Παφιάκης. Τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Κρομμύδας και Μαλλιάκας. Άρεσαν από τον ΠΑΣ Ασκληπειού οι Γαϊτάνος, Χωρίτης και Οχτάρας.
Καλή ήταν η διαιτησία του Μανώλη Κυρίτση (Φιλιππάκου, Λάμπρου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Ν. Σαχίνης (74’ Π. Σαχίνης), Πιτσουρδάκης, Καρπαθάκης, Κρομμύδας, Παφιάκης, Μπιγκό, Δράκος, Σταυλάς,Μπαρτσελό
ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ: Καμπούρης, Αγγελής (70’ Τσαγγάρης), Καστανίδης, Καψαλάκης, Μελισσάς, Γιωργάς, Οχτάρας, Παντελίδης (88’ Πεταλάς), Χωρίτης, Γαϊτάνος, Αγγελόπουλος (85’ λ.τ. Πεθάκας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/b_topiko/ialisos_asklipio/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments