Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Ευκλής υποχρέωσε τον Αστέρα στην πρώτη του ήττα

Ο Ευκλής υποχρέωσε τον Αστέρα στην πρώτη του ήττα

0
Dodekanisos

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας γνώρισε ο Αστέρας Μασσάρων ο οποίος έχασε από τον Ευκλή Σορωνής εκτός έδρας με σκορ 4 – 2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 6’ με τον Τομάζο (1 – 0). Λίγο αργότερα μάλιστα (στο 14’) πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον ίδιο παίκτη (2 – 0). Η υπεροχή του Ευκλή συνεχίστηκε και στο 30’  ο Τομάζος και πάλι σημείωσε τρίτο τέρμα και «έγραψε» το 3 – 0 δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός και στο 70’ ο Αλιάϊ με πλασέ μείωσε σε 3 – 1. Στο 85’ όμως ο Κατσούλης έκανε το 4 – 1 και στις καθυστερήσεις ο Αλιάϊ και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 4 – 2.

ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Χατζηκυριάκος, Ούγιανικ, Πατάκας, Φράγκος (50’ Κατσούλης), Τομάζος, Λαός, Παπανικολάου (65’ Αγγελής), Χειμωνέττος (51’ Ι. Τομάζος), Κουνοτουράκης, Λαθούρης (77’ λ.τ. Σταθάτος)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κώστα, Πέθακας, Ζωάννου, Κιλασίν, Πονιάς (78’ Χρυσαφίνης), Στογιανόφκσι, Συμεωνίδης, Δημητριάδης (46’ Χατζημανώλης), Σώτα, Αλιάϊ, Γ. Πλαγγέντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments