Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διαγόρας Βατίου: «Μας προσβάλλει η διοίκηση της Δόξας»

Διαγόρας Βατίου: «Μας προσβάλλει η διοίκηση της Δόξας»

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του προς τη διοίκηση της Δόξας Καρδάμαινας η οποία αποφάσισε να πάει στο Βάτι συνοδεία τριών ατόμων ιδιωτικής ασφάλειας, εξέδωσε ο Διαγόρας Βατίου. Είναι μια ενέργεια που ο σύλλογος του Βατίου τη χαρακτηρίζει προσβλητική.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Το Δ.Σ. του Διαγόρα Βατίου εκφράζει τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι στο σημερινό υψίστης σημασίας παιχνίδι με τη Δόξα Καρδάμαινας στο Βάτι, η φιλοξενούμενη ομάδα, παρ’ ότι υπήρχε από μας η συνεχής διαβεβαίωση ότι η φιλοξενία θα ήταν άψογη, όπως κάθε φορά συμβαίνει στην έδρα μας, παρουσιάστηκε στο γήπεδο συνοδεία τριών ατόμων ιδιωτικής ασφάλειας φοβούμενοι ότι οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοί μας θα χτυπούσαν τους αντίπαλους παίκτες.

Στην προσβλητική για το Σωματείο μας αυτή ενέργεια από την πλευρά του Δ.Σ. της Δόξας Καρδάμαινας έχουμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:

Ο Διαγόρας Βατίου ουδέποτε έχει δημιουργήσει επεισόδια και ουδέποτε έχει αντιδράσει με βίαιο τρόπο σε κανένα Σωματείο, διαιτητές ή αντίπαλους φιλάθλους ακόμη και όταν αισθανόταν αδικημένος.

Είμαστε φιλόξενο χωριό και βλέπουμε το ποδόσφαιρο σαν ένα παιχνίδι πέρα από προπηλακισμούς και τραμπουκισμούς γι’ αυτό και όλα αυτά τα χρόνια παραμένουμε σταθερή αξία στο χώρο.

Το ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη ούτε από «φουσκωτούς» ούτε από τσαμπουκάδες! Αυτές είναι πρακτικές που πρέπει ν’ ανήκουν στο παρελθόν!

Κλείνοντας, θέλουμε να συγχαρούμε δημόσια τους ποδοσφαιριστές μας για την καθαρή και πανάξια σημερινή τους νίκη, τους αντίπαλους παίκτες για το αγωνιστικό τους πνεύμα καθώς και τη διαιτησία που ήταν άψογη!!!»`

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments