Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι η βάση του αθλητισμού”

“Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι η βάση του αθλητισμού”

0
Dodekanisos

Του Κώστα Μόσχοβου

Την σιγουριά πως αν δεν υπάρχει κίνδυνος θα πρέπει να αρχίσουν πάλι τα πρωταθλήματα δήλωσε ο Παναγιώτης Καρίκης. Συγκεκριμένα ο προπονητής του Ευκλή Σορωνής δήλωσε τα εξής:

“Καταρχάς ευχαριστώ το site σας που με φιλοξενεί για ακόμα μια φορά. Για να δούμε πρακτικά το ποσοστό της επιρροής στους ποδοσφαιριστές και κατ΄ επέκταση στην ομάδα θα πρέπει να υπάρχει αγωνιστική δράση. Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα μου είχε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, έναν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό τα οποία το βίαιο σταμάτημα θα τα επηρεάσει. Η γνώμη μου είναι, εφόσον δεν υπάρχει κίνδυνος, να ξεκινήσει. Θεωρώ τον ερασιτεχνικό αθλητισμό βάση του αθλητισμού και θα πρέπει να είναι σε λειτουργία. Επαναλαμβάνω να μην υπάρχει κίνδυνος. Επίσης πιστεύω πως με το άνοιγμα των σχολείων θα πρέπει για αρχή να επαναλειτουργήσουν τουλάχιστον οι σύλλογοι αθλημάτων τα οποία διεξάγονται σε ανοιχτό χώρο”.

Ο τεχνικός του Ευκλή τόνισε και τα ακόλουθα:
“Είμαι αισιόδοξος πως μετά τον εμβολιασμό θα επανέλθουμε στην καθημερινότητα. Θα διανύσουμε στην αρχή της επανέναρξης ορισμένα προβλήματα εφαρμογής κανόνων υγιεινής όμως γρήγορα θα επιστρέψουμε στα συνηθισμένα τόσο στη ζωή μας όσο και στον αθλητισμό.

https://news12.gr/wp-content/uploads/2020/05/simiakos_banner.jpgΝα είμαστε αισιόδοξοι και ρομαντικοί για αυτό που αγαπάμε και μας λείπει. Καλές γιορτές σε όλους. Εύχομαι υγεία και πολλά χαμόγελα το 2021″.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments