Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Να επανέλθουμε με σαφείς οδηγίες!”

“Να επανέλθουμε με σαφείς οδηγίες!”

0
Dodekanisos

Του Κώστα Μοσχόβου

Την πεποίθηση πως πρέπει να αρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά με σωστό πλάνο εξέφρασε ο Δημήτρης Καρανάκης. Ο προπονητής του Αγίου Ισιδώρου παραχώρησε δηλώσεις στο news12 και συγκεκριμένα δήλωσε τα ακόλουθα:

Πόσο έχει επηρεάσει η καραντίνα και η αγωνιστική απραξία την ομάδα σας;
«Όπως όλες τις ομάδες έτσι και εμάς, μας επηρέασε η καραντίνα λόγω και της αποχής από προπονήσεις και τους αγώνες. Σε μεγάλο ποσοστό. Κατά την δική μου εκτίμηση περίπου 75%».

Πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει επανέναρξη των πρωταθλημάτων;
«Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα πρέπει να υπάρξουν σαφείς οδηγίες (όλο το πρωτάθλημα, τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος κτλ.) Ας υποθέσουμε αρχίζει το πρωτάθλημα για τον πρώτο γύρο μόνο. Εμένα προσωπικά και τον Άγιο Ισίδωρο μας συμφέρει. Γιατί το 80% των αγώνων στην έδρα μας τους έχουμε. Όμως για μία ομάδα σε αντίθεση με εμένα; Σαφώς και είμαι υπέρ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος διότι είμαι της άποψης ότι το αφήνεις σε αφήνει».

Τέλος ποια είναι η επόμενη ημέρα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό;
«Δυστυχώς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι σε δυσμενείς θέση. Διότι, φανταστείτε έναν ποδοσφαιριστή που έχει αποχή ενάμιση χρόνο.Πώς να του πεις να αγωνιστεί μετά.Εγώ πιστεύω πως με καλή θέληση όλα γίνονται. Με τους ποδοσφαιριστές όμως που δεν ήταν «ενεργητικοί»; Αυτοί δεν θα τα παρατήσουν; Οι ομάδες δεν θα τραβήξουν αναγκαστικά ποδοσφαιριστές από τις πιο πάνω κατηγορίες; Αναγκαστικά το επίπεδο θα κατέβει και άλλο. Οι ομάδες που δεν θα μπορέσουν να βρουν ποδοσφαιριστές δεν θα τα παρατήσουν; Δυστυχώς είμαι της άποψης πως «ό,τι γκρεμίζεις σε μία μέρα κάνεις το λιγότερο πέντε χρόνια να ορθοποδήσεις».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments