Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ “Ο Διαγόρας ήταν η καλύτερη επιλογή!”

“Ο Διαγόρας ήταν η καλύτερη επιλογή!”

0
Dodekanisos

O Σωτήρης Μανωλόπουλος αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του μπασκετικού Διαγόρα και ολοκληρώθηκε επιτυχώς, με συντονισμένες κινήσεις ανθρώπων που υπηρετούν το άθλημα στον «Γηραιό».

Μετά την συμφωνία του, ο έμπειρος παίκτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις:

«Είμαι χαρούμενος που εντάχθηκα στο ιστορικό σωματείο του Διαγόρα. Αισθάνομαι και είμαι Ροδίτης, καθώς η σύζυγος μου είναι από τη Ρόδο. Περιμένοντας το πρώτο μας παιδί, ήταν ουσιαστικά η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Πολλές φορές στη ζωή βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι, στο οποίο πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Νομίζω ότι πήρα την πιο σωστή, βάζοντας την οικογένεια μου πάνω από όλα και δεν θα την άλλαζα με τίποτα.

Μετά από 15 συνεχόμενα χρόνια στην Α1, την υψηλότερη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, ήρθε η ώρα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, που ο Διαγόρας μου δίνει αυτή την ευκαιρία.

Ο Διαγόρας είναι το πιο ιστορικό σωματείο του Αιγαίου. Με την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες δημιουργείται μια καλή προοπτική για το μέλλον της ομάδας.

Ευχαριστώ τη διοίκηση και ειδικότερα, τους κυρίους Καράβα, Χαλκιόπουλο, Χρυσοχοϊδη, Σέγκρεν, καθώς και το νέο πρόεδρο της ΠΑΕ κύριο Χάρη Παπαδόπουλο, για την συμβολή τους στην υλοποίηση της μεταγραφής μου.

Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο, σε μια δύσκολη χρονιά. Επίσης, εύχομαι να ξεπεράσουμε γρήγορα το πρόβλημα με τον κορωνοϊό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments