Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Τύρελης: “Πρόκληση για εμένα οι Πάνθηρες!”

Τύρελης: “Πρόκληση για εμένα οι Πάνθηρες!”

0
Dodekanisos

Την απόκτηση του Γιώργου Τύρελη και επίσημα ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα των Πανθήρων. Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρονται τα ακόλουθα:

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Τύρελης είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση της ανδρικής ομάδας των Πανθήρων ενόψει της νέας χρονιάς. Με την απόκτηση του, η ομάδα μας ξεκινάει έτσι δυναμικά την ενίσχυση της, θέλοντας να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Ο Γιώργος Τύρελης μέχρι και πρόσφατα έπαιζε στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας για λογαριασμό της Κύπρου ενώ στο παρελθόν είχε περάσει και από τον Διαγόρα με τα χρώματα του οποίου είχε παίξει ακόμα και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Οι Πάνθηρες καλωσορίζουν τον παίκτη στην οικογένεια τους και του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Διάκου: Ο Τύρελης θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες
Μιλώντας για το ξεκίνημα της μεταγραφικής ενίσχυσης και την απόκτηση του Τύρελη, ο πρόεδρος του συλλόγου μας Κωνσταντίνος Διάκου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
“Ξεκινάμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μεταγραφές μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Γιώργος Τύρελης είναι ένας τερματοφύλακας που όχι μόνο θα μας δώσει άλλη ποιότητα αλλά θα μας βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που θα κάνουμε για να διακριθούμε στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄’ Κατηγορίας. Και αυτό διότι είναι ένα παιδί που έχει πολλές παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες. Κυρίως όμως θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στα νέα παιδιά του συλλόγου μας αλλά και τους υπόλοιπους τερματοφύλακες οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσουν να εξελιχθούν. Θα ήθελα και δημόσια να του ευχηθώ καλή δύναμη και καλορίζικος στην ομάδα μας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε μια εποικοδομητική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Θα ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις με γνώμονα την ενίσχυση μας σε καίριες θέσεις, σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή μας Σταμάτη Κουρδουνάκη”.

Τύρελης: “Είναι μια πρόκληση για εμένα”
Από τη δική του πλευρά, ο Γιώργος Τύρελης εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση για τη συμφωνία και χαρακτήρισε πρόκληση τη συμμετοχή του στους Πάνθηρες. Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
“Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα για εμένα. Θα παίξω στη Γ’ Κατηγορία για πρώτη φορά ωστόσο αυτό αποτελεί μια πρόκληση για εμένα και έναν νέο μεγάλο στόχο. Θέλω να βοηθήσω και εγώ με την εμπειρία μου το έργο που γίνεται σε αυτό το σύλλογο ο οποίος απαρτίζεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό από νεαρά παιδιά. Ταυτίζομαι απόλυτα με την οργάνωση και τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Ο σύλλογος είναι φανερό πως δουλεύει σε πλαίσια που ανήκουν σε παραπάνω κατηγορίες. Μέσα από πολύ δουλειά ελπίζουμε ότι θα υλοποιήσουμε τους στόχους. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συμφωνία αυτή”.

Στη φωτογραφία ο Γιώργος Τύρελης με τον πρόεδρο των Πανθήρων Κωνσταντίνο Διάκου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments