Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ ΝΟΡ: Επιτυχίες στην Κρήτη

ΝΟΡ: Επιτυχίες στην Κρήτη

0
nor_kriti
Dodekanisos
Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Παγκρήτιο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου «Γρηγόρης Χλουβεράκης» που πραγματοποιήθηκε στη Σητεία για τις Κατηγορίες OPTIMIST,  LASER 4,7  & LASER RDL.

Οι συμμετοχές αθλητών από τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Χανίων, το Ναυτικό όμιλο Χανίων, τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Ηρακλείου, το Ναυτικό όμιλο Γαζίου Κρήτης, τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Αγίου Νικολάου, τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Ιεράπετρας, το Ναυτικό όμιλο Ρόδου και φυσικά από το Ναυτικό όμιλο Σητείας ξεπέρασαν τις 80.

Ο Ναυτικός όμιλος Ρόδου συμμετείχε με 22 αθλητές από 7 έως 17 χρονών. Η ένταση του ανέμου, η οποία κυμάνθηκε από 15 μίλια και πάνω (έφτασε και τα 25 μίλια), έκανε το έργο της επιτροπής αγώνων αρκετά εύκολο και πραγματοποιήθηκαν 7 ιστιοδρομίες στην κατηγορία των Optimist και 8 ιστιοδρομίες στην κατηγορία των Laser. Όλοι οι ιστιοπλόοι ευχαριστήθηκαν τις ώρες που βρέθηκαν στην θάλασσα και απόλαυσαν τις ιστιοδρομίες που πραγματοποιήθηκαν.

Οι ιστιοπλόοι του Ν..Ο.Ρ. πραγματοποίησαν αρκετά καλή εμφάνιση και πρώτευσαν στις 5 από τις 8 κατηγορίες που βραβεύτηκαν. Στην κατηγορία των Optimist ο Μιχάλης Κεφάλας κατέκτησε την δεύτερη θέση στην Γενική Κατάταξη και στην κατηγορία των αγοριών, χάνοντας το Χρυσό μετάλλιο στην ισοβαθμία. Η Σύλβια Κοζά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα Κορίτσια πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση την δεύτερη μέρα των αγώνων, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στην Γενική. Ο Κωνσταντίνος Ισκάς κατέλαβε την δεύτερη θέση στα 11χρονα, στον δεύτερο μόλις αγώνα που παίρνει μέρος. Στην ίδια κατηγορία ο Σταμάτης Σαββάκης κατέλαβε την 5η θέση.

Στης κατηγορία των Laser 4,7 και Laser RDL η επικράτηση των ιστιοπλόων του Ν.Ο.Ρ. ήταν καθολική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η κατάκτηση και των τριών πρώτων θέσεων και στις δυο κατηγορίες της Γενικής Κατάταξης.

Στην κατηγορία Laser 4,7  η Μαρία Καρακιαούρη κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο τόσο στην κατηγορία των κοριτσιών όσο και στη Γενική κατηγορία πρωτεύοντας στις 6 από τις 8 ιστιοδρομίες. Ο Δημήτρης Χατζηπαυλής κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των αγοριών δικαιώνοντας την σκληρή του προσπάθεια τον τελευταίο χρόνο. Ο Κωνσταντίνος Κουτσελίνης κατέλαβε την δεύτερη θέση στην ίδια κατηγορία ανεβάζοντας την απόδοση του την δεύτερη μέρα των αγώνων. Στην κατηγορία Laser RDL οι Ντόρος Βουλγαρίδης, Γιάννης Μπούχλας και ο πρωτάρης Αναστάσιος Μαγκανιώτης επιβεβαίωσαν την καλή τους αγωνιστική κατάσταση και κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις την γενική κατάταξη.

Με τη παρουσία του αυτή ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου επιβεβαίωσε την ποιοτική του αναβάθμιση και τις υψηλές του φιλοδοξίες ώστε να κατέχει δεσπόζουσα θέση στο Αιγαίο και τη Κρήτη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

OPTIMIST ΓΕΝΙΚΗ
1) ΚΟΥΜΠΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ      Ι.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2) ΚΕΦΑΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ                   Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
3) ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ               Ι.Ο.ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

OPTIMIST ΑΓΟΡΙΑ
1) ΚΟΥΜΠΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ      Ι.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2) ΚΕΦΑΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ                   Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
3) ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ               Ι.Ο.ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

OPTIMIST ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1) ΚΟΖΑ ΣΥΛΒΙΑ                             Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
2) ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΘΑΛΕΙΑ                 Ι.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3) ΤΖΑΝΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ               Ι.Ο.ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

OPTIMIST 11ΧΡΟΝΑ
1) ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΘΑΛΕΙΑ                 Ι.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2) ΙΣΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ            Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
3) ΤΖΑΝΙΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ               Ι.Ο.ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

LASER 4,7 ΓΕΝΙΚΗ

1) ΚΑΡΑΚΙAΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ                         Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
2) ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ              Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
3) ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ        Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ

LASER 4,7 ΑΓΟΡΙΑ
1) ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ              Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
2) ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ         Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
3) ΑΘΕΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                            Ν.Ο.ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

LASER 4,7 ΚΟΡΙΤΣΙΑ
1) ΚΑΡΑΚΙAΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ              Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
2) ΤΑΒΛΑ ΣΟΦΙΑ                                         Ι.Ο.ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3) ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ                     Ν.Ο.ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

LASER RDL ΓΕΝΙΚΗ
1) ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΝΤΟΡΟΣ-ΕΡΜΗΣ         Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
2) ΜΠΟΥΧΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                          Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ
3) ΜΑΓΚΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ             Ν.Ο.ΡΟΔΟΥ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments