Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Νόμιζα ότι το γήπεδο ποδοσφαίρου είναι για …ποδόσφαιρο, έκανα λάθος»

«Νόμιζα ότι το γήπεδο ποδοσφαίρου είναι για …ποδόσφαιρο, έκανα λάθος»

0
Dodekanisos

Την αναστολή των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής του Κλεόβουλου ανακοίνωσε ο σύλλογος. Αφορμή, ένα περιστατικό που έγινε στο γήπεδο της Λίνδου το οποίο καταγγέλλει ο πρόεδρος της ομάδας Στέφανος Μυριαλλής. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ως πρόεδρος του ΔΣ εδώ και 10 χρόνια και ως ενός εκ των υπευθύνων των τμημάτων υποδομών για άλλα τρία χρόνια του Κλεόβουλου Λίνδου ήθελα να καταδικάσω επίσημα  την επίθεση που δεχθήκαμε από δύο άτομα στο γήπεδο της Λίνδου προχθές  διότι την ώρα που προπονούνταν οι ομάδες μας ήθελαν να περπατήσουν  στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου χωρίς την άδεια του προπονητή και της διοίκησης. Εκφράζομαι δημόσια διότι πιστεύω ότι είναι καταδικαστέα οποιοδήποτε ύβρεις προς το πρόσωπο του οποιοδήποτε συνανθρώπου μας ενώ εκτελεί τα καθήκοντά του αφιλοκερδώς και έχει την ευθύνη 60 παιδιών από 6 χρονών έως 17.

Για τον λόγω αυτό αναστέλλονται όλες οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής μας  γιατί το περπάτημα είναι πιο σημαντικό από την εκμάθηση του ποδοσφαίρου σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είμαι 50 χρονών και έχω κάνει ένα μεγάλο λάθος, νόμιζα το γήπεδο ποδοσφαίρου είναι για ποδόσφαιρο, αλλά τώρα κατάλαβα ότι είναι για ότι θέλει ο καθένας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments