Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκησε την Κω, βλέπει <>

Νίκησε την Κω, βλέπει <<τελικό>>

0
Dodekanisos

Με το γκολ που πέτυχε ο Λαζίδης στο 55΄της αναμέτρησης με την Α.Ε. ΚΩΣ, ο Διαγόρας Βατίου <<κλείδωσε>> την νίκη και τους τρεις βαθμούς και τώρα σκέφτεται τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Διγενή στα Κοσκινού, όπου εκεί θα διεξαχθεί ο <<τελικός>> για την σωτηρία ή τον υποβιβασμό, κάτι που ισχύει και για τις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο καθώς στην διάρκεια του αγώνα έβρεχε και έπνεε δυνατός αέρας, με τους νικητές να είναι καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα από τον αντίπαλο τους.

Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο τους αλλά στο 55΄ο Λαζίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι στο 27΄είχαν την καλύτερη ευκαιρία τους για να ανοίξουν το σκορ, όμως η κεφαλιά του Οχτάρα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Δαρτζέντα.

Διατησία Δουλγέρης-Μαυρουδής-Στεφανάκης Β.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Δαρτζέντας, Ζερβός, Καραγιάννης, Παναγιωτόπουλος, Λαζίδης, Κατσαρής,Πουλάι,Καλημέρης, Ζωάννου, Πλαγγέντης, Αδάμος.

ΑΕ, ΚΩΣ: Δημητρίεβιτς,Νυστάζος, Χούσι,Κοκάκι, Τογρού, Τρικοίλης, Χατζηφούντας(82΄Σούλη), Βασιλειάδης, Οχτάρας, Ζαϊμη, Κεφαλλιανός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments