Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολη νίκη του Διγενή στα Κοσκινού

Εύκολη νίκη του Διγενή στα Κοσκινού

0
Dodekanisos

Σε καλή μέρα βρέθηκαν οι παίκτες του Διγενή στην αναμέτρηση τους με τον Ορφέα και κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, οι οποίοι τους έδωσαν το δικαίωμα να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την παραμονή στην κατηγορία.

Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κοσκινού και τον δυνατό άνεμο που φυσούσε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες για να παίξουν όσο γίνεται καλύτερα  με στόχο την νίκη.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα από την αρχή , πίεσαν τον αντίπαλο τους και στο 21΄πήραν κεφάλι στο σκορ, κάτι που απέβαλε το άγχος τους και η συνέχεια έγινε πιο εύκολη για να φτάσουν στη κατάκτηση των πολύτιμων βαθμών της νίκης.

Ο Αντώνης Κετσές πέτυχε «χατ τρικ» ενώ σκόραραν επίσης ο Κώτης και ο Διακάκης.

Στο 21΄ ο Λυρτιστής  έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο επερχόμενος Κώτης με πλασέ πέτυχε το 1-0. ΣΤην σέντρα του Μαϊλη από τα αριστερά στο 29΄, ο Κετσές με κεφαλιά έκανε το 2-0. Μετά από δύο λεπτά(31΄), ο Κετσές ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και με σουτ πέτυχε το 3-0. Ο ίδιος παίκτης στο 36΄, μετά από σέντρα του Κώτη από τα αριστερά, με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο Διακάκης στο 64΄ με διαγώνιο σου μέσα από την περιοχή πέτυχε το 5-0. Στο 81΄ο Μοσκιού ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μαχραμά, πέναλτι. Ο νεαρός παίκτης του Ορφέα ανέλαβε και την εκτέλεση αλλά ο Μολόχας απέκρουσε με τα πόδια παρά το γεγονός ότι κινήθηκε στην αντίθετη πλευρά. Στο 83΄ ο Ντουρμισλάρι με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το γκολ της τιμής  και μείωσε σε 5-1.

Διαιτησία Αντωνάς-Λάζος-Σταυρούλιας

ΔΙΓΕΝΗΣ:Μανωλάγκας(60΄Μολόχας), Γιουλβανίδης, Χουτεσιώτης, Κατσαμάκης, Κώτης, Πατσιαούρας(67΄Τσουκάλης), Μαϊλης(46΄Χατζηνικόλας), Σιαμαντούρας, Κετσές, Λυριστής(46΄Μοσκιού), Διακάκης.

ΟΡΦΕΑΣ: Γιαννόπουλος, Μαχραμάς, Μίλο, Παπαδιός, Μαλανδρής, Λόσε, Σβέρκος, Αυγουστάκης(46΄λ.τ. Κνιφάτι), Ντουρμισλάρι, Στεργιόπουλος, Μαγιόγλου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments