Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκησε ο Ηρακλής, “φωνάζει” η Δήμητρα

Νίκησε ο Ηρακλής, “φωνάζει” η Δήμητρα

0
Dodekanisos

Στην 4η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Ηρακλής Λάρδου ο οποίος επικράτησε με 3 – 1 της Δήμητρας Δαματριάς έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Μανώλη Χαρίτο ο οποίος πέτυχε τα δυο από τα τρια γκολ της ομάδας του. Κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 10’ και να βάλει μπροστά τον Ηρακλή (1 – 0) αλλά η Δήμητρα βρήκε τον τρόπο και ισοφάρισε στο 35’ με τον Εξαδάκτυλο (1 – 1). Ο Χαρίτος όμως με το ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50’ πέτυχε το 2 – 1 και από εκεί και πέρα ο Ηρακλής επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό του γιατί είχε και την ψυχολογία με το μέρος του. Στο 65’ ο Μανώλης Χαρίτος έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Αντώνη Σαίτη και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι καθώς και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Δήμητρας. Ήταν μια φάση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα οι φιλοξενούμενοι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Νικηταράς και διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μοσχάτος (Αναστασόπουλος, Ζαρίδας) από τον οποίο έχουν παράπονα οι φιλοξενούμενοι.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καντιμοίρης, Λίτσι, Μπραχούσι, Παπαιωάννου, Κούκι, Συμεωνίδης, Χαρίτος (88’ Ψαράς), Φάκκας, Αμπελάς (0’ Νικηταράς), Μπεννούρ, Πασιαλής (62’ Καπιώτης)
ΔΗΜΗΤΡΑ: Ζώης, Α. Σαίτης, Αυγενικού (65’ Κρητικός), Θεουλάκης Μ. (62’ Θεουλάκης Π.), Κωστιού, Τσίγκρηλας, Πηδιάκης, Εξαδάκτυλος, Σαίτης (75’ Καραγιάννης), Γρηγοριάδης (50’ Μάκρας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments