Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Βαθιά ανάσα για Ευαγόρα

Βαθιά ανάσα για Ευαγόρα

0
Dodekanisos

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ευαγόρας ο οποίος επικράτησε με 4 – 2 του Πολύστρατου στο γήπεδο Κοσκινού και έτσι απομακρύνθηκε σημαντικά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «πράσινοι» του Γιάννη Καμίτση ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και έπαιξε με πολύ πάθος για να πάρει το «τρίποντο». Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό της και πίεσε πολύ τον αντίπαλο της.
Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Στ. Σταματούλας βάζοντας έτσι μπροστά στο σκορ τον Ευαγόρα (1 – 0). Ο Πάνο στο 50’ πέτυχε από κοντά το 2 – 0 και στο 62’ ο ίδιος παίκτης με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Στο 79’ ο Πανηγύρης με προβολή έδωσε διαστάσεις θριάμβου κάνοντας το 4 – 0. Από εκεί και πέρα, το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ σε 4 – 2 με γκολ των Παπαβασιλείου στο 81’ και του Κατσιμπράκης στο 83’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Κόττορος, Καλκαβούρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Κουμέντος, Δημητρίου, Ρούτσι, Στ. Σταματούλας, Μ. Σταματούλας, Αλαβέρας, Πελαρδής, Μπάκης, Σκούρας (70’ Πανηγύρης), Αντωνίου (75’ Αράπης), Πάνο
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Αθανασίου (46’ Παπαβασιλείου), Μάτσης, Κατσιμπράκης, Κωστίδης, Χατζημιχαήλ, Φλάγκος, Γανωτάκης (58’ Αναστασιάδης), Γεωργαλλής (52’ Κανέλλης)< Μπάλλα, Κυρίτσης (62’ Κόνιαρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments