Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην Κρεμαστή

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην Κρεμαστή

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Νηρέας και Αστέρας Μασσάρων σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Κρεμαστής. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν χωρίς όμως να το κάνουν πράξη. Ή μάλλον το έκαναν δυο φορές όμως και στις δυο περιπτώσεις τα τέρματα που πέτυχαν ακυρώθηκαν ως οφσαϊντ. Τελικά, ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47΄με τον Δεληγιάννη ο οποίος με πλασέ από κοντά έκανε το 0 – 1. Από εκεί και πέρα ο Νηρέας αφυπνίστηκε και στο 62’ ο Μάργαρης με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα για να κάνει έτσι το 1 – 1. Το παιχνίδι στη συνέχεια έγινε πολύ και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει το «τρίποντο».

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αλέξανδρος Σπάρταλης (Γιαννούλης, Τάσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΗΡΕΑΣ: Κεβάνι, Καρίνος, Ζούρδης, Τ. Σαββάκης ((70’ Μαλάϊ), Κ. Σαββάκης, Παπανικολάου (88’ Ίσις), Σινάνι, Μάργαρης, Παπακωνσταντής, Κοβάτσι (80’ Ντελλάκης)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ: Κώστα, Χατζημανώλης (70’ Στογιανόφκσι), Κιλασίν, Ζωάννου, Α. Χατζημανώλης, Σακαρέλλης, Μουδάτσος, Φωτάρας, Δεληγιάννης, Στεφανάκης, Δημητριάδης (70’ Βλάχου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments