Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Νικηφόρο ξεκίνημα και για τον Διαγόρα

Νικηφόρο ξεκίνημα και για τον Διαγόρα

8
diagoras telxinida ginaikes1
Dodekanisos

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο γυναικείο πρωτάθλημα και ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθρες» επικράτησαν με 3 – 1 σετ του Κλεάνθη Παραδεισίου μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι το οποίο έγινε στο κλειστό της «τέντας». Δεν έλειψαν πάντως και οι εντάσεις προς το τέλος μετά από ορισμένες αποφάσεις της διαιτησίας οι οποίες δεν άρεσαν και στις δυο ομάδες. Οι γηπεδούχες ξεκίνησαν πιο δυνατά και πήραν το 1ο σετ, ωστόσο στη συνέχεια συνάντησαν τη σθεναρή αντίσταση του Κλεάνθη και έχασαν το 2ο. Οι κοπέλες του «γηραιού» όμως αφυπνίστηκαν στη συνέχεια και πήραν τα άλλα δυο σετ, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη. Ο Κλεάνθης πάντως έκανε ότι μπορούσε και οι αθλήτριες του το πάλεψαν σθεναρά.
Διαιτήτευσαν οι κ. Σ. Κυπριώτης και Στ. Γκέκας
Τα σετ του αγώνα: 14 – 25 (17’), 25 – 18 (13’), 17 – 25 (21’), 22 – 25 (30’)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μυτσκίδου Λ., Τζώρτζη Δ., Περίδη Φ, Μ. Καραγιάννη, Ελ. Ζωάννου, Ανθούλη Χρ., Νεφ. Δικαστοπούλου, Καζακίδου Μ., Κατζίδου Ελ., Αλαφάκη Δ., Παναγίδου
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τσιράκου Βαλ., Τζανουδάκη Μαρ., Μπουγιούρη Στ., Τριάντου Νεκτ., Ζάκιλα Φ., Αρβανίτη Κ., Γιωργάκη Αν. Ορφανού Δ., Μαστρογιάννη Μ., Τζανουδάκη Αικ., Φλεβάρη Αντ., Φουντοπυραδάκη Κ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
opados
opados
10 years ago

κε Δραγάτη, μάλλον, δεν έχετε (είχατε) καλή ενημέρωση όσο αφορά τον αγώνα, και τούτο διότι, οι αποφάσεις του διαιτητή όσο αφορά τον Διαγόρα, τις αποδέχθηκε μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Δεν σχολιάζω την πλευρά του Κλεάνθη, (αυτό ας το κρίνουν άλλοι). Εγώ στέκομαι στο σχόλιο το οποίο γενικεύεται ενώ θα έπρεπε να εξειδικεύεται. Παρεμπιπτόντως βάλτε και κάποια άλλη φωτό… Ας ερχόσασταν μία βόλτα απ το γήπεδο… Έναρξη γυναικείου πρωταθλήματος ήταν…

ross
ross
10 years ago

Καλύτερα που δεν ήρθε.

Εκτός από γραφείο τύπου του ΡΣΦΠ, είναι και γκαντέμης.

δημητρης
δημητρης
10 years ago

Φυσικα κε ΧηΜανωλη (opados) και δεν διαμαρτυρηθηκε ο Διαγορας αφου με τα δυο λαθη του διαιτητη σας εδωσε το παιχνιδι στο 4ο σετ.

hools
hools
10 years ago

Μαγκάκι της φακής Δημητράκη άσε ήσυχους τους προπονητες και παίκτες του Διαγόρα και ασχολήσου με την ομαδα σου. τωρα αν σας τσουζει κ κλαιτε δικο σας πρόβλημα. τα ιδια κανετε κ στο ποδοσφαιρο χανετε κ σας φταινε οι διαιτητες. κομπλεξικοι χωριατες

volley-fan
volley-fan
10 years ago

Δημητρη φυσικα ο opados ειναι ο Χχχχχχατζημμμμμανωλης νομίζει οτι δεν τον έχουμε καταλάβει! Αλλά σε λίγο καιρό που θα τον διώξει και ο κύριος Σπανός να δούμε σαν τι θα μιλάει!! Μανωλάαααακη σε καταλάβανε όλοι ρεεεεεε!!

Όσο για τα cougars που έχει μαζέψει ο Διαγόρας ας μην τα σχολιάσω μαζέψανε τις γριές και 2-3 αλλες κοπελίτσες και κανανε ομάδα είμαι περιεργος να μάθω τους στόχους αυτης τις ομάδα!! Μάλλον θα ταίριαζε περισσότερο στην ομάδα ο τιτλος “ΚΑΠΗ ο Διαγόρας” για να μην πω τιποτα χειρότερο!!

Καλα για τον κλεάνθη δεν θέλω να σχολιάσω τόσα ξέρουν τόσα κάνουν!!

visitor
visitor
10 years ago

οσο και να ασχολειστε με τον διαγορα που καλα εκανε και σας εδιωξε ολους και ολες δεν προκειται ξανα να ασχοληθεί κανεις μαζι σας. μια φορα ασχολήθηκε και σας εστειλαν στον αγυριστο. βραστε στο ζουμι σας. όλα τ αλλα είναι περιττα. στα τσακιδια. εκει που σας δεχθηκαν θα σας διωξουν μολις μαγαρισετε κι αυτους. αλλαξτε αθλημα καντε κατι άλλο. κουβαλειστε νερα στο ποδοσφαιρο. αυτό κανατε παντα. το ξερω ότι σας καιει που σας εδιωξαν με τις κλωτσιες αλλα δεν φταιει ο διαγορας ή οποιοσδηποτε άλλος. απλα σας πηραν ειδηση. καιρος ηταν.

Thanasis Pissadakis
Thanasis Pissadakis
10 years ago

Κύριε Δραγάτη, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω με το σημείο του άρθρου σας που λέτε πως “οι αποφάσεις των διαιτητών δεν άρεσαν και στις δύο ομάδες.”
Για όσους δεν ήταν εκεί αναφέρω απλά πως στο 4ο σετ και ενώ το σκορ ήταν 19-19 ο πρώτος διαιτητής έδωσε “οροφή” που μόνο αυτός είδε την μπάλα να ακουμπάει στην τέντα, δεν είδε μια μπάλα να χτυπάει καθαρά στο παρκέ, δεν είδε πως στον επόμενο πόντο ο Διαγόρας αγωνιζόταν με 7 παίκτριες και τέλος στον τελευταίο πόντο δεν κατάλαβε ότι οι παίκτριες του Διαγόρα ήταν σε λάθος θέσεις. 4 λάθη 4 πόντοι …
Ευχαριστούμε τον hools που μας θυμίζει ότι μένουμε σε χωριό και δεν χρειάζεται να περιμένουμε το Σαββατοκύριακο για να πάμε στο χωριό μας όπως οι “πρωτευουσιάνοι”
Τέλος καλούμε τον volley-fan να μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας καθώς εμείς “τόσα ξέρουμε τόσα κάνουμε” ίσως και να ξέρει κάτι παραπάνω…

απλος φιλαθλος
απλος φιλαθλος
10 years ago

Συμφωνώ με την μπάλα στην οροφή, διαφωνώ με την μπάλα στο παρκέ,δεν αγγιξε, καθόμουν ακριβως απέναντι.όσο για τις 7 παίκτριες δεν πρόλαβα να δω.ισως έχεις δίκιο.Από την άλλη όμως ο Κλεάνθης είχε πολλές καθυστερήσεις ζητώντας επανειλημμένα θέσεις πράγμα που κανονιστικά υπόκειται σε αλλεπάλληλες παραβάσεις. επίσης ήταν και αυτός σε τρεις περιπτώσεις λάθος θέσεις και δεν το πρόσεξε κανείς διαιτητής.Όπως και να χει το θέμα και για τις δύο ομάδες, μία είναι η ουσία. θελουμε διαιτητές κύρους για να μην συμβαίνουν όλα αυτά. Σε αγώνες του κέντρου και της υπόλοιπων περιοχών δεν γίνονται αυτά.