Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απάντηση στον Διαγόρα Βατίου

Απάντηση στον Διαγόρα Βατίου

2
3
Dodekanisos

Απάντηση στην επιστολή διαμαρτυρίας του Διαγόρα Βατίου, εξέδωσε το αθλητικό site www.rodostv.gr καθώς νιώθει θιγμένη από μια τοποθέτηση σχετικά με το video του αγώνα με τους Ιππότες. Αναλυτικά:
«Και όμως το ζήσαμε και αυτό! Άνθρωποι του Διαγόρα Β., στην προσπάθεια τους να επωφεληθούν μελλοντικά από διαιτησίες, παρουσιάζονται θιγμένοι προσπαθώντας να ρίξουν τις ευθύνες, στο συνεργείο του rodostv.gr που έφτασε στο γήπεδο Βατίου προκειμένου να καλύψει τηλεοπτικά το παιχνίδι της Α΄κατηγορίας με αντίπαλο την ομάδα των Ιπποτών. Διαβάσαμε πριν από λίγο την ανακοίνωση που φανερώνει την κακή πρόθεση στο να βρουν άλλοθι ορισμένοι παρασύροντας και τους υπόλοιπους του διοικητικού συμβουλίου τους. Ξεκαθαρίζουμε ότι, ουδέποτε είχαμε την πρόθεση να γνωστοποιήσουμε τα γεγονότα, όμως μετά την στάση τους αναγκαζόμαστε να πούμε στον κόσμο τα όσα συνέβησαν, εστιάζοντας σε δύο από αυτά .
Α) κατά τη διάρκεια του αγώνα “φίλαθλος” της γηπεδούχο ομάδας εν εν ονόματι (Αριστείδης) πετροβολούσε! τον απεσταλμένο μας, προξενώντας βλάβη στην κάμερα και ευτυχώς όχι στον ίδιο. Τα πλήρης στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου είναι γνωστά προς εμάς.
Β) Μετά το τέλος του αγώνα εκπρόσωπος της ομάδας του οποίου το όνομα είναι και πάλι γνωστό σε εμάς, πήρε την κάμερα από τον εικονολήπτη την οποία και πιθανότατα να “πείραξε”. Και για τις δύο περιπτώσεις υπάρχουν μαρτυρίες, ανθρώπων που δεν πίστευαν στα όσα έβλεπαν. Αποτέλεσμα ήταν να χαθεί το βίντεο του αγώνα, για το οποίο ο Διαγόρας Βατίου, αφήνει αιχμές προς τους υπεύθυνους του διαδικτυακού μέσου. Με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία και τους ανθρώπους του σωματείου του, τονίζουμε ότι δε θα δώσουμε το δικαίωμα σε κανένα να εκμεταλλευτεί την ιστορία μας, την περιουσία μας και περισσότερο από όλα την αξιοπιστία μας στην δημοσιογραφική οικογένεια της Δωδεκανήσου, προκειμένου να επηρεάσει καταστάσεις για να έχει μελλοντικά οφέλη. Λυπούμαστε για την ανακοίνωση αυτή, ωστόσο πρέπει να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος πως εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο που είχαμε για να αποτραπεί αυτή η ενέργεια. Παρακαλούμε το διοικητικό συμβούλιο της κατά τα άλλα συμπαθούς ομάδας προς εμάς του Διαγόρα Β., να φερθεί με σοβαρότητα και να αποκαταστήσει άμεσα την ζημιά που έκανε ο οπαδός τους με το όνομα Αριστείδης. Τέλος, ο άνθρωπος του Διαγόρας Β., που παρακίνησε την όλη κατάσταση, θα πρέπει να έχει εμπιστοσύνη στα θεσμοθετημένα όργανα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και να μην αναζητά άλλοθι , οραματιζόμενος φαντάσματα. Το www.rodostv.gr έχει μάθει να σέβεται την ιστορία του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, το υπηρετεί πιστά και είναι από αυτά που ξοδεύουν αρκετά χρήματα, χρόνια τώρα, προκειμένου να βοηθήσει το φίλαθλο κόσμο, τους διαιτητές , παράγοντες, να έχουν το δικαίωμα να σχηματίσουν σωστή άποψη για τα όσα εξελίσσονται στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε. Για το λόγο αυτό και μέχρι να αποκατασταθεί η ηθική και υλική βλάβη που μας προκάλεσαν, δε θα καλύπτουμε πλέον τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του Βατίου , σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Για την συντακτική ομάδα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aris
Aris
10 years ago

Αυτο ειστε ζώα βατενοι.εκτος την γκέλα σας ετοιμάσου να πληρώσεις και απο πανω.θελετε και διαμαρτυρίες.μινααα που εισαι;;;

MINA
MINA
10 years ago

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΙΧΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ