Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη γοήτρου για τον Κλεάνθη

Νίκη γοήτρου για τον Κλεάνθη

0
kleanthis endekada
Dodekanisos

Ακόμα μια νίκη πανηγύρισε ο Κλεάνθης ο οποίος επικράτησε με ανατροπή 3-1 τον Φοίβο και πήρε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς αφού μόλις στο 13΄ ο Παλάζης μετά από την ωραία κάθετη πάσα του Θεοδοσίου έκανε το 0-1. Από εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και στο 28΄ ήρθε η ισοφάριση με τον Γκινή ο οποίος με ωραίο πλασέ έγραψε το 1-1. Λίγο πριν το φινάλε της ανάπαυλας ο Καλημέρης σούταρε με τον Τόππο να διώχνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος οι Παραδεισιώτες ξεκίνησαν δυνατά και στο 52΄ έφτασαν στην ολική ανατροπή του σκορ. Ο Γκινής εκτέλεσε το κόρνερ ο Πελέκης πήρε την κεφαλιά και ο Μαριάς από κοντά έγραψε το 2-1. Το τελικό 3-1 για την ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή διαμόρφωσε και πάλι ο Μαριάς στο 85΄ με κεφαλιά.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου (Μοσχάτος, Λάζος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Μαριάς, Ποζατζίδης, Φουσάτζια (82΄ Θάνος), Καψαλάκης, Γιατσιάτσος, Πελέκης (56΄ λ.τρ. Γιαννίκος), Γκινής, Καλημέρης (85΄ Κρομμύδας), Καρίκης, Μπαούρης

ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Θεοδοσίου, Αξιώτης, Μόσχος, Μήτρου (56΄ λ.τρ. Τσουβαλάς), Παϋζάνος, Φελεγκάκης, Καραγεωργίου, Πανταζόπουλος (61΄ Τρέχας) Ορφανίδης, Παλάζης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments