Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Στην τετράδα ο Πολύστρατος

Στην τετράδα ο Πολύστρατος

0
polistratos polivotis
Dodekanisos

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας μόνος του βρέθηκε ο Πολύστρατος Λαέρμων, που κέρδισε με 3-0 την Αθλέτικο Αφάντου στο Ε.Α.Κ.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή του παιχνιδιού είχαν τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκαν στο 11’, με σουτ του Χατζημιχαήλ έξω από την περιοχή (1-0). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα, κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Μάλιστα, στο 13’ ο Μπάλλα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή που του έγινε στην περιοχή, το εκτέλεσε ο ίδιος, όμως ο Δημητρίου απομάκρυνε την μπάλα και στην συνέχεια οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ. Έτσι, το ημίχρονο βρήκε τον Πολύστρατο να προηγείται με εύθραυστο σκορ.

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν διαφοροποιήθηκε και πολύ, με τον αέρα στο γήπεδο να δυσχεραίνει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων. Στο 75’, ο Παπαβασιλείου, με ωραία ατομική προσπάθεια, απέφυγε τους αντιπάλους του και με πλασέ, έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με πλασέ από το ύψος της περιοχής, ο Κοιλιάς.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τσοπανάκης (Αναστασοπούλου, Μάρκου-Νικάνδρου).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ ΛΑΕΡΜΩΝ: Δημητρίου, Παπακώστας, Αναστασιάδης (79’ Ανδρέου), Κούτρας, Πατούνας (66’Γιώργου), Μόσχου, Παπαβασιλείου, Παπαστεργής, Πόλος (54’ Κοιλιάς), Χατζημιχαήλ, Γεωργαλλής.

ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΑΦΑΝΤΟΥ: Γουργούλιας, Ηλίας, Καλτσίδης, Μπάλλα, Κρητικός, Λόγγος, Μπακίρης (46’ Μοσχούς), Χαμάλης, Xhaferaj (70’ Xhelaj), Σφουγγαριστός (46’ Καλογήρου), Μακρυδημήτρης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments