Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Νίκη για την Τελχινίδα αλλά… (pics & video)

Νίκη για την Τελχινίδα αλλά… (pics & video)

0
6
Dodekanisos

Η γυναικεία ομάδα της Τελχινίδας κατάφερε, όπως και στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, να επικρατήσει με 3-1 τον Κλεάνθη Παραδεισίου σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ στης Κυριακής. Οι παίκτριες των δύο ομάδων πρόσφεραν θέαμα στους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο κλειστό του Βενετοκλείου και το παιχνίδι είχε πολλές εναλλαγές στα σκορ, κατά την διάρκεια των σετ. Παρά τη νίκη τους όμως οι γηπεδούχες προβλημάτισαν και θα πρέπει να διορθώσουν βασικά λάθη αν θέλουν να έχουν την πορεία που είχε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια.
1ο ΣΕΤ
Η Τελχινίδα ξεκίνησε τον αγώνα κάνοντας αμυντικά λάθη και οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να έχουν σταθερή διαφορά 3 πόντων (3-6). Τα κορίτσια του Κλεάνθη κατάφεραν να φθάσουν στο +5 (7-12), αφού είχαν 3 άσους και γενικά στις επιθέσεις τους έβρισκαν ελεύθερο χώρο. Σε αυτό το σημείο όμως αντιστράφηκαν οι ρόλοι και οι φιλοξενούμενες ξεκίνησαν τα λάθη κυρίως στις επιθέσεις τους και η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά κατάφερε να ισοφαρίσει (16-16). Το σετ είχε όλα φόντα να γίνει ντέρμπι, αλλά οι του Κλεάνθη κάνοντας λάθος σερβίς και με υπέρβαση στη γραμμή του φιλέ, έδωσαν πόντους στις γηπεδούχες με αποτέλεσμα να γραφτεί το 25-18 και η ομάδα της Ρόδου να κάνει το 1-0.
2ο ΣΕΤ
Καλύτερα ξεκίνησαν το 2ο σετ οι παίκτριες του Κλεάνθη με την διαφορά στους 5 πόντους (1-6, 5-10). Οι γηπεδούχες κατάφεραν να μειώσουν στους 2 (8-10) αλλά οι πολύ καλές και δυνατές επιθέσεις από τις φιλοξενούμενες έφεραν πάλι τη διαφορά στους +5 (11-16). Οι παίκτριες της Τελχινίδας για άλλη μία φορά ξεκίνησαν την αντεπίθεση με την διαφορά να φθάνει στον πόντο (18-19), αλλά ο Κλεάνθης με πολύ καλό μπλοκ και σερβίς κατάφερε να κάνει το 1-1 και δεν άφησε τις αντιπάλους τους να πάρουν άλλο πόντο στο σετ (18-25).
3ο ΣΕΤ
Στο 3ο σετ άρχισαν οι γηπεδούχες να …ζεσταίνονται και είχαν δικούς τους, τους 8 από τους 11 πρώτους πόντους (8-3). Η διαφορά έφθασε στους 10 για την Τελχινίδα (13-3) για πρώτη φορά στο παιχνίδι με την πολύ καλή Ελισάβετ Αμορανίτη στις επιθέσεις και με τους 3 άσους της Αγλαϊας Σκορδά. Ο Κλεάνθης δεν τα παράτησε, πίεσε όσο μπορούσε έκανε ένα σερί 5-0 έφθασε στο -6 (16-10) αλλά η διαφορά ήταν μεγάλη για να καληφθεί και έτσι διαμορφώθηκε το 25-16 στο 3ο σετ.
4ο ΣΕΤ
Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους 6 πρώτους πόντους του παιχνιδιού (3-3), αλλά οι φιλοξενούμενες δεν άργησαν να προηγηθούν έστω και με 2 πόντους (4-6). Φάνηκε ότι ήθελαν να χτυπήσουν το παιχνίδι αλλά κάνοντας πολλά λάθη όπως διπλή επαφή τους κόστισε και έτσι οι γηπεδούχες πέρασαν μπροστά στο σκορ με +6 (14-8). Έγιναν δυνατές «μάχες» και από τις δύο ομάδες στο φιλέ με πολλά μπλοκ και η διαφορά έφθασε στο +3 για την ομάδα της Τελχινίδας (18-15) που για άλλη μία φορά άφησε ελεύθερους χώρους. Στα κρίσιμα σημεία όμως έπαιξε σωστά επιθετικά και κυρίως πρώτο χρόνο και έτσι έκανε το 3-1 με 25-20.
Τα σετ του αγώνα: 25-18 (22′), 18-25 (22′), 25-16 (30′), 25-20 (22′)
Διαιτησία: Σ. Σταματίου, Ν. Χατζησταυρίδης, Μ. Μάντζιου
Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς: Κώτη, Βλαμάκη, Μαθιουδάκη Χρ., Σκορδά, Λαγάκη, Αμορανίτη Ε., Τζανακάκη, Γιαννέλη, Βρατσάλη, Μητροπούλου, Μαθιουδάκη Μ., Αμορανίτη Ν.
Α.Ε.Σ. Κλεάνθης: Τζανουδάκη Α., Φουντουραδάκη, Ζακίλα, Τζανουδάκη Μ., Μπουγιούρη, Ακαϊ, Φλεβάρη, Αρβανίτη, Γιωργάκη, Τσιράκου.

Φώτης Αντωνάς
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/volei/telxinida_kleanthis_ginaikes/] width=[150] height=[150]}
{youtube}eiX0yCmy6DI{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments