Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Συλλυπητήρια στην οικογένεια Χατζησάββα

Συλλυπητήρια στην οικογένεια Χατζησάββα

0
penthos
Dodekanisos

Πένθος και πάλι στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο! Οι ποδοσφαιριστές Γιώργος και Σταμάτης Χατζησάββας έχασαν πρόωρα τον πατερά τους. Ο Γιώργος αγωνίζεται στον Διαγόρα Βατίου και ο Σταμάτης στον Κολοσσό Κάστρου. Τα δυο παιδιά μέχρι πρόσφατα φορούσαν τη φανέλα του Αγίου Ισιδώρου. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι σύλλογοι αναφέρουν τα ακόλουθα:
Ο Διαγόρας Βατίου: «Η Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του ΔΙΑΓΟΡΑ ΒΑΤΙΟΥ εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του πατέρα του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιώργου Χατζησάββα καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος»
Ο Κολοσσός Κάστρου: «Η διοίκηση και οι παίκτες του Κολοσσού Κάστρου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Χατζησάββα Σταμάτη, για την απώλεια του πατέρα του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»
Ο Άγιος Ισίδωρος: «Η διοίκηση, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Αγίου Ισιδώρου θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Γιώργο και τον Σταμάτη Χατζησάββα για τον θάνατο του αγαπημένου τους πατέρα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments