Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη-ανάσας από τον Κλεάνθη!

Νίκη-ανάσας από τον Κλεάνθη!

0
Dodekanisos

Την δεύτερη του νίκη πανηγύρισε φέτος ο Κλεάνθης Παραδεισίου, μετά το 3-0 επί της ΑΕ Κατταβιάς. Σ’ ένα παιχνίδι που δεν του έλειψε τίποτα, αφού από κόκκινες κάρτες μέχρι και…χαμένα πέναλτι είχε. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Βουτσίνας, σημειώνοντας δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του.

Ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Κλεάνθης ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο έκατσε πιο πίσω και έδωσε χώρους στην ομάδα της Κατταβιάς, χωρίς όμως αυτή να μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι.Οι φιλοξενούμενοι είχασαν 4-5 φάσεις για γκολ , ενώ η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου είχε και αυτή 1 με 2 φάσεις προκειμένου να αυξήσει το δείκτη του σκορ, με αυτόν να παραμένει κολλημένος στο 3-0 από το πρώτο μέρος.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 5ο λεπτό μόλις ο Βουτσίνας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνονταςτο 1-0.
Στο 10′ ο Μπερετούλης έκανε δύο τα τέρματα του Κλεάνθη, αφού ανέλαβε εκτέλεση πέναλτι και κέρδισε τον πορτιέρο της ΑΕ Κατταβιάς από τα 11 μέτρα, με το 2-0 να είναι γεγονός.
Λίγο πριν την ανάπαυλα και συγκεκριμένα στο 44′ ο Βουτσίνας σκόραρε ξανά και έκανε το 3-0.
Στο 59′ ο Χατζηκυριάκος είδε την κόκκινη κάρτα και έτσι οι γηπεδούχοι ήταν αναγκασμένοι να παίξουν από εκεί και πέρα με 10 παίκτες.
Στο 60′ την εκτέλεση του πέναλτι για την ΑΕ Κατταβιάς ανέλαβε ο Λόης, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΟΥ: Τσαμολαδάς, Κρομήδας, Σιέχ(77′ Ζούνης), Κορκίδας, Χατζηκυριάκος, Γιαννίκος, Βουτσινάς(80′ Ζούλης), Παπακωνσταντίνου(62′ Καβουκλής), Μπαούρης, Πελέκης(70′ Χαριτάκης), Μπερετούλης
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Αυγέρης(70′ Κονόμι), Δράμης, Κιλασίν,Σαλαμαστράκης, Νασόπουλος, Κούτσι,Κουλιμπαλί, Καλημέρης(20′ Παραστατίδης), Λόης(62′ Ντούπης), Πάππα(85′ Ζωάννου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments