Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη – ανάσα για τον Νικαγόρα

Νίκη – ανάσα για τον Νικαγόρα

0
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της ‘Α Κατηγορίας πανηγύρισε ο Νικαγόρας Κεφάλου, ο οποίος επικράτησε με το εμφατικό (4-2) της Δόξας Καρδάμαινας και ανέβηκε στους τέσσερις βαθμούς.

Ο Νικαγόρας κατάφερε να πάρει νωρίς το προβάδισμα, όταν στο 15′ ο Μάκης Ζερβός με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 1-0. Στην συνέχεια και μετά το γκολ του Νικαγόρα, η Δόξα πίεσε και κατάφερε να ισοφαρήσει σε 1-1 στο 33′ με σκόρερ τον Κουρζή. Πάντως το ημίχρονο έκλεισε με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα, καθώς στο 43′ μετά από εκτέλεση φαουλ του Μάκη Ζερβού και ασταθής απομάκρυνση του Γιακούμαρου ο Διακογιάννης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 για τον Νικαγόρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι, και ο Νίκος Ζερβός ευστόχησε για το 3-1, ενώ στο 66′ έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κατσαρός. Η απάντηση της Δόξας ήταν άμεση και στο 77′ μείωσε σε 3-2 με τον Κουρζή. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Κοκκαλάκης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Με αυτή την νίκη ο Νικαγόρας έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:

ΝIKAΓΟΡΑΣ: Διακοδημητρίου, Ζερβός Ε. Φούσκας, Κοκκαλάκης, Διακογιάννης (78’ Σπυράτος), Παπαβασιλείου, Στρατής, Ζερβός Μ., Ζερβός Ν. (65’ Ατσαλάκης), Μπίλλης Χ. (89’ Κορκής), Κρεμύδας (55’ Μπίλλης Γ.)

ΔΟΨΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Γιακούμαρος, Χατζηπαναγιώτης (60’ Μποϊλής), Παντελής, Κατσαρός, Μαύρος, Κάτση (60’ Οικονόμου), Λαμάι, Χατζηαντωνίου, Πης Γ. (90 λ.τ Τσίκνης), Κόκκαλης, Κουρζής Α.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments