Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κυρίαρχος ο Άρης

Κυρίαρχος ο Άρης

0
Dodekanisos

Έχοντας τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, ο Άρης Αρχαγγέλου πέρασε εύκολα από τη Λίνδο επικρατώντας του τοπικού Κλεόβουλου με 3 – 0.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν η ομάδα που έλεγξε το παιχνίδι και έφθασε δίκαια στην επικράτηση και την κατάκτηση των τριών βαθμών που ήταν το ζητούμενο για τους “κιτρινόμαυρους” προκειμένου να παραμείνουν κοντά στην κορυφή.

Το σκορ άνοιξε με πλασέ στο 26′ ο Μάλλιος ενώ στο 38′ ο Χατζηλιόντας με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 2. Στο 58′ ο Μάλλιος και πάλι, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα δεν δυσκολεύτηκε να “γράψει” το τελικό 0 – 3.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Νικηταράς (73′ Μπολομπάνι), Χαμιτάϊ, Κουκουτσέλας, Μ. Κακλαμάνος, Πιτσουρδάκης, Ταγκάεβ, Γαϊτάνος (85′ Μυριαλλής), Α. Κακλαμάνος, Κολιοκώστας (77′ Κολιάδης), Χαρίτος
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Τσελεπίδης, Πομπού, Ζαρκαδούλας, Γκίκας, Κρεκούκιας (77′ Χατζηνικόλας), Κοντόγιαννος (82′ Θοδωρή), Μπαϊρακτάρης (80′ Σκυλλαράκης), Μάλλιος, Χατζηλιόντας, Σακελλάρης (74′ Γιαννιού)

Ανταπόκριση: Γιάννης Σαρούκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments