Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νέος χώρος πλήρως ανακαινισμένος στο γήπεδο Κρεμαστής

Νέος χώρος πλήρως ανακαινισμένος στο γήπεδο Κρεμαστής

0
Dodekanisos

Ένας νέος χώρος αναμένετε να ανοίξει τις πύλες του στο προσεχές διάστημα στο γήπεδο κρεμαστής. Πρόκειται για το νέο κυλικείο της ομάδας, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Αναλυτικά:

“Ριζικά ανακαινισμένο και με όλες τις ανέσεις για τους επισκέπτες του γηπέδου κρεμαστής (τηρώντας τα μετρά για την πανδημία) και ειδικά για τους γονείς των τμημάτων της Ακαδημίας μας που θα κάνουν πιο ευχάριστο τον χρόνο της αναμονής τους. Όλα τα ήδη καφέ, πρόσβαση στο ιντερνετ, μεγάλες TV είναι μερικές από τις ανέσεις που θα παρέχονται από το κυλικείο του συλλόγου. Οι εργασίες έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και αναμένετε η επίσημη πρώτη.

Η διοίκηση της ομάδας έχει ως πρώτιστο στόχο την ριζική αναδιοργάνωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και ήδη τα τελευταία 4 χρόνια έχει πετύχει πολλά ,και με την βοήθεια ΟΛΩΝ θα πετύχει ακόμα περισσότερα ,και θα συνεχίσει να δημιουργεί πράγματα και συνθήκες που στο άμεσο μέλλον ο ΜΟΝΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ θα είναι ο ΦΟΙΒΟΣ ,η ΚΡΕΜΑΣΤΗ, και όλος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού. Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσης έχει μπει και το γυμναστήριο της ομάδας(πλήρως εξοπλισμένο) όπου θα έχουν πρόσβαση και οι γονείς των παιδιών της Ακαδημίας(τηρώντας τα μετρά για τον covid).

Τις παρεμβάσεις αυτές έρχονται να ολοκληρώσουν οι αλλαγές σε τάπητα και φωτισμό του γηπέδου που θα καταστήσουν το γήπεδο κρεμαστής στο σύνολο του ένα από τα πιο ολοκληρωμένα γήπεδα στον Νομό. Στο σημείο αυτό για πολλοστή φορά θα θέλαμε να κάνουμε μια ιδιαίτερη αναφορά σε 2 ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή που άκουσαν το πλάνο της ομάδας ήταν και είναι δίπλα μας σε ότι ζητηθεί από την ομάδα. Δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι εκτός από τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Αλέξανδρο Κολιάδη και τον χωρικό Αντιδήμαρχο Πεταλούδων – Αφάντου και πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ κ. Αναστάσιο Σπανό.

Αμφότεροι στους τομείς που είναι υπεύθυνοι κοινή παραδοχή όλων είναι ότι έχουν μέχρι στιγμής αφήσει θετικότατο πρόσημο και ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι. Δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε και να δημιουργούμε για το καλό των παιδιών μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments