Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νέο «τρίποντο» για τη Δόξα

Νέο «τρίποντο» για τη Δόξα

0
11
Dodekanisos

Με άδεια χέρια έφυγε από τη Ψίνθο η ομάδα του Αστέρα Μασσάρων η οποία γνώρισε την ήττα και από τη Δόξα με 4 – 2 και έτσι έμεινε χαμηλά στη βαθμολογία της Α’ Κατηγορίας. Οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου είχαν ψυχή και έπαιξαν με πάθος όμως δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα από μια ομάδα που έδειχνε να έχει την υπεροχή, ειδικά στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι και πάλι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία για μια φάση στο 38’ όπου δόθηκε πέναλτι σε βάρος τους και έγινε το 1 – 1. Θεωρούν ότι κακώς δόθηκε το πέναλτι αυτό.
Στο 35’ ο Μουσακίνιας έκανε το 0 – 1 αλλά στο 38’ ο Ορφανός με πέναλτι ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 39’ ο Τσούλλος έκανε το 2 – 1 αλλά στο 55’ ο Μουσακίνιας μείωσε και πάλι σε 3 – 2. Στο 88’ ο Ορφανός με ένα πολύ ωραίο μακρινό ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μιχάλης Μάμμης (Δημήτρης Πλακογιάννης, Γιώργος Μαυρουδής).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ: Δημητρίου, Μπατέστας, Μαριάς, Παπανικολάου, Κυρίτσης, Μπεν Μαχμούτ, Σελλάς, Γ. Τσούλλος (60’ Πλύγκος), Β. Ορφανός, Μανέτας (70’ Κωστομοίρης), Σταμούλης
ΑΣΤΕΡΑΣ: Διάκουλας, Σκούμπρος (22’ λ.τ. Παλογιάννης), Χατζημανώλης, Κιλασίν, Κατσουρός (82’ Κότκα), Λαουδίκος, Λούππος, Παπαδόπουλος, Μουσακίνιας, Μίρτσεβ, Διονυσακόπουλος (57’ Μοσχής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments