Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ιάλυσος: Απλά ασταμάτητος!

Ιάλυσος: Απλά ασταμάτητος!

0
3
Dodekanisos

Την 16η του νίκη σε δεκαεπτά παιχνίδια πανηγύρισε ο Ιάλυσος. Οι «ερυθροκίτρινοι» κέρδισαν στο γήπεδο τους με 4 – 2 τους Ιππότες όμως αυτή τη φορά η αλήθεια είναι ότι συνάντησαν μεγαλύτερη αντίσταση. Η ομάδα της Παλιάς Πόλης στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε το σκορ να ξεφύγει. Η ποιότητα των γηπεδούχων όμως είναι δεδομένη με αποτέλεσμα να βρουν τους τρόπους για να μπορέσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Στο 30’ ο Μπαρτσελό άνοιξε το δρόμο για τη νέα νίκη της ομάδας του κάνοντας το 1 – 0. Δυο λεπτά αργότερα (στο 32’) ο Δράκος πέτυχε το 2 – 0 αλλά στο 54’ ο Πλαγγέντης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια του Κεφάλα και με πλασέ από κοντά μείωσε σε 2 – 1. Στο 65’ ο Σταυλάς έκανε με σουτ το 3 – 1 όμως στο 71’ ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά μείωσε και πάλι για τους Ιππότες. Στο 80’ όμως ο Δράκος έβαλε τέλος στα όποια όνειρα των Ιπποτών για να κάνουν την έκπληξη (4 – 2).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Πιτσουρδάκης, Χαρζημιχαήλ, Καρπαθάκης, Παφιάκης, Ντέμκολλη, Κρομμύδας, Δράκος, Μπαρτσελό (46’ Ν. Σαχίνης), Σταυλάς (76’ Π. Σαχίνης)
ΙΠΠΟΤΕΣ: Ζωγράφος, Ζωάννου, Ιρίνια, Κασιώτης, Παπαδόπουλος (82’ λ.τ. Μαρίνος), Ρεντόπουλος, Ηλιακώστας (49’ Εμίρογλου), Κουκιαντώνης, Αλιάϊ, Πλαγγέντης, Στεργιόπουλος (64’ Καραμπάτζος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments