Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν δυσκολεύτηκε ο Κλεάνθης

Δεν δυσκολεύτηκε ο Κλεάνθης

0
kleanthis_orfeas
Dodekanisos

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες, ο Κλεάνθης Παραδεισίου κέρδισε σήμερα στο γήπεδο του τον Ορφέα με 4 – 1 και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι ειδικά στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Το μόνο που μπόρεσε να πετύχει ο Ορφέας ήταν απλά να μειώσει το σκορ στην επανάληψη. Στο 16’ ο Κούρος πέτυχε το 1 – 0 με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 30’ ο Παπαδημήτρης με πλασέ έκανε το 2 – 0. Στο 44’ ο Πολυμένωφ με πλασέ πέτυχε το 3 – 0 και στο 72’ ο Γιακιντζής κατάφερε με σουτ να μειώσει σε 3 – 1. Στο 82’ όμως ο Παναγιώτης Σπάρταλης πέτυχε με πλασέ το 4 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Λάζος, Ράδος). Στο 80’ απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Αμπελά για αντικανονικό μαρκάρισμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαββιδάκης, Νικολός, Καρίκης, Παπαδημήτρης, Ισκάς (85’ Σιέχ), Κρομμύδας, Ατσίδης, Κούρος (83’ Ατσικνούδας), Μιχάλης Σπάρταλης (60’ Μεμοτσέλα), Πολυμένωφ, Παναγιώτης Σπάρταλης
ΟΡΦΕΑΣ: Μαυρουδής, Ζωάννου, Αδάμος, Μενίκος, Καργάκος, Αμπελάς, Οσάφι (27’ Γιακιντζής), Ροδίτης (82’ Μεμέτ), Νίκας, Κιάρρι, Τσαγγάρης (51’ Γκρέμσης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments