Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Διγενής: Επιστροφή στις νίκες

Διγενής: Επιστροφή στις νίκες

0
DSCN0279
Dodekanisos

Κοσκινού: Σοφία Κασιώτη

Εύκολη νίκη με σκορ 5 – 0 πέτυχε σήμερα σε βάρος του Πολυβώτη Νισύρου ο Διγενής στα Κοσκινού για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (Α’ όμιλος). Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και μπόρεσαν να επιβάλλουν από νωρίς τον ρυθμό τους σε έναν αγώνα από τον οποίο δεν έλειψαν οι εντάσεις. Συγκεκριμένα στο 36’ όταν υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ του Διγενή, δημιουργήθηκε μια σύρραξη μεταξύ των παικτών αλλά και ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ του ποδοσφαιριστή Π. Φωτεινή και του προέδρου του Διγενή Νίκου Μανώλαγκα. Τελικά με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα επεισόδια δεν έλαβαν μεγαλύτερη έκταση.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 2’ ο Πατρού έκανε το πλασέ όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι με αποτέλεσμα να χαθεί μια σημαντική ευκαιρία για τον Διγενή.
Στο 7’ ο Αττιτής σέντραρε, ο Βολονάκης σούταρε και ο Πατρού που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας με προβολή από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 19’ ο διαιτητής Μανώλης Παπαγιαννίδης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Π. Φωτεινή γιατί έδωσε …κουτουλιά στον Πατρού!
Στο 36’ ο Στέφανος Κυριαζής ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή από τον Ποιμανίδη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μάνο πετυχαίνοντας το 2 – 0. Οι φιλοξενούμενοι στη φάση αυτή διαμαρτύρονται διότι υποστηρίζουν ότι πριν από το πέναλτι είχε προηγηθεί οφσαϊντ.
Στο 52’ ο Ν. Ζαχαρίας εκτέλεσε φάουλ αλλά ο τερματοφύλακας του Ποολυβώτη απόκρουσε. Η μπάλα έφθασε στον Κυριαζή που με κεφαλιά έστειλε την στα δίχτυα όμως το γκολ αυτό ακυρώθηκε ως οφσαίντ.
Στο 56’ ο Αλιβάνης μάρκαρε τον Κακιά στην μεγάλη περιοχή με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος. Η ομάδα του Πολυβώτη ζήτησε πέναλτι όμως ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.
Στο 61’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βολονάκη, ο Αττιτής έκανε κοντινό σουτ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.
Στο 63’ ο Πατρού εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα «βρήκε» στο τείχος. Στην επαναφορά της όμως «στρώθηκε» στον ίδιο παίκτη που με νέο σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 4 – 0.
Στο 65’ μετά από χέρι αμυντικού μέσα στην μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο αυτή τη φορά μετέτρεψε σε γκολ ο Φιάμπολης διαμορφώνοντας το τελικό 5 – 0.
Στο 74’ ο Κανάκης πάσαρε στον Βολονάκη και αυτός έκανε ένα πάρα πολύ ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση αλλά εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Σταυριανός «απογειώθηκε» στο «παραθυράκι» της εστίας του για να αποκρούσει. Ήταν μια πολύ όμορφη φάση.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μανώλης Παπαγιαννίδης και «βοηθοί» του οι Χρήστος Κασιώτης και Κώστας Καραγιάννης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Παπαβεργής, Παγκράτης, Αλιβάνης, Πατρού (64’ Καραγιώργης), Μάνο (78’ Δ. Ζαχαρίας), Αττιτής (72’ Μαρκάκης), Φιάμπολης, Κυριαζής, Ν. Ζαχαρίας, Βολονάκης, Κανάκης
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Ορσάρης (39’ λ.τ. Σταυριαναός), Ανδριώτης, Ποιμανίδης, Καρακωνσταντίνος, Κουκουβίνος, Χασαπλαδάκης, Β. Δ. Χατζηνικολάου, Ν. Χαρτοφύλλης, Φωτεινής, Κακιάς (66’ Σφακιανός), Π. Χαρτοφύλλης (57’ Κασδαγλής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments