Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νέο πρόσωπο ο Κατσαράς

Νέο πρόσωπο ο Κατσαράς

0
rodos_proti2
Dodekanisos
Με διπλή προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου, συνέχισαν και σήμερα (Τετάρτη) την προετοιμασία τους οι παίκτες της Ρόδου. Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, οι νεαροί παίκτες για μια ακόμα φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ακολούθησαν κατά γράμμα το πρόγραμμα του Μιχάλη Χαρίτου. Αξίζει να σημειωθεί ότι κανονικά συμμετείχαν και οι Ριζόπουλος και Παπατσαμάτης που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Αύριο (Πέμπτη), λόγω της ζέστης, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μια μόνο προπόνηση (το απόγευμα).
Νέο πρόσωπο ο Κατσαράς
Το νέο πρόσωπο ήταν ο νεαρός Βιτόριο Κατσαράς ο οποίος επέστρεψε από τον Καναδά όπου είχε μετακομίσει το τελευταίο διάστημα. Ο νεαρός είναι γεννηθείς του 1996 και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει μια από τις επόμενες μεταγραφές των «ελαφιών». Στο πρόσφατο παρελθόν φορούσε τη φανέλα του Διγενή Κοσκινού και της Μικτής.
Στο μεταξύ, η επιστροφή του Μάκη Ντουρουτλή στο νησί μας, αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στα μέλη της επιτροπής που έχει συσταθεί να κάνουν μια ακόμα συνεδρίαση. Θα συζητήσουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ρόστερ και το αν η Ρόδος αποκτήσει τουλάχιστον τέσσερις με πέντε έμπειρους παίκτες προκειμένου να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να καταστεί κατανοητό ότι ο προπονητής θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο και δεν μπορεί να φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε …στραβό προκύψει. Για τον λόγο αυτό, η επιτροπή θα πρέπει να καθορίσει από τώρα ποια θα είναι η φιλοσοφία ενόψει της νέας χρονιάς.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments