Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νέα των Ακαδημιών του Διαγόρα

Νέα των Ακαδημιών του Διαγόρα

0
diagoras akadimies2
Dodekanisos

Με ιδιαίτερη χαρά οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Γ. Σ. Διαγόρας υποδέχθηκαν την περασμένη Παρασκευή 01 Απριλίου 2016 τις αντίστοιχες ακαδημίες του Α. Ο. Σύμης.
Το μεσημέρι στις 14:30 ξεκίνησαν οι φιλικές αναμετρήσεις με τις ομάδες των παίδων να αναμετρώνται στο Καρακόνερο. Αμέσως μετά, στις 5 και 6 το απόγευμα αντίστοιχα στο 5Χ5 του Ενωσιακού γηπέδου αγωνίσθηκαν οι ομάδες των Babini και Προτζούνιορ με τους μικρούς αστέρες να κλέβουν την παράσταση και το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο.
Στη συνέχεια, η ποδοσφαιρική παράσταση συνεχίστηκε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, εκεί όπου στις 7μ.μ αγωνίστηκαν τα τμήματα των Τζούνιορ.Τέλος, οι φιλικές αναμετρήσεις του Γ.Σ. Διαγόρας και του Α.Ο. Σύμης έκλεισαν με τις ομάδες των Προπαίδων που αγωνίσθηκαν στις 8μ.μ με την εξέδρα των Συμιακών να δίνει ιδιαίτερο χρώμα στην βραδιά.
Ο Γ. Σ. Διαγόρας συγχαίρει τον Α.Ο. Σύμης και εύχεται να συνεχίσει στο δρόμο της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου. Ιδιαίτερα στην εμπέδωση του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ. Σε ένα δρόμο κοινό με αυτό του Ολυμπιονίκη Διαγόρα!
diagoras akadimies3diagoras akadimies4diagoras akadimies5diagoras akadimies6

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments