Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Νέα επιτυχία για την Παπαδοπούλου

Νέα επιτυχία για την Παπαδοπούλου

0
Dodekanisos

Άλλη μια επιτυχία για το Ροδιακό τένις. Η Βικτώρια Παπαδοπούλου κατέκτησε την 1η θέση στο Εθνικό πρωτάθλημα Ε2 που ολοκληρώθηκε χθες στο Χαϊδάρι. Με σκορ 2-0 στα σετ επικράτησε της Πετροπουλου του «Αττικού Ηλίου» στον τελικο.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΡΟΑ αναφέρει τα ακόλουθα:

“Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν ακόμα οι Πανάγος Ηλίας, Μάρκος Πρεντιτς και Τσιγάρος Γιάννης με συνοδό τον τεχνικό διευθυντή του ΡΟΑ κύριο Φώτη Βαζαίο .
Η διοίκηση του Ροδιακού Ομίλου φαίνεται ιδιαίτερα ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα των αθλητών του καθώς ο Πανάγος έπαιξε τένις υψηλών επιδόσεων με αθλητές επιπέδου λόγω κλήρωσης ενώ ο Πρεντιτς κάνοντας δυο νίκες στα προκριματικά κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό της κατηγορίας των 14 ετών .
Ο Γιάννης Τσιγάρος στην δύσκολη κατηγορία των 16 ετών κατάφερε να φθάσει στα δίπλα στους ημιτελικούς αλλά αρκέστηκε στην βαθμολογία της τετράδας καθώς έπρεπε να επιστρέψει στη Ρόδο αφού οι καθυστερήσεις λόγω βροχής ανέτρεψαν το πρόγραμμα .
Η επιτυχία της Παπαδόπουλου εμψυχώνει όλο το ανθρώπινο δυναμικό του ΡΟΑ ενώ το προπονητικό team ετοιμάζει το νέο προπονητικό πρόγραμμα καθώς το «νέο αίμα» στο ΡΟΑ ετοιμάζεται.
Ο Δανιήλ Μανέτας του Ροδιακού παίζοντας στην κατηγορία κάτω των 12 ετών στη Σουδα της Κρήτης έκανε νίκη στο κυρίως ταμπλό φθάνοντας στους 16 της διοργάνωσης.
Η next gen του ΡΟΑ είναι δυνατή και σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα .
Το τενις ταιριάζει στη Ρόδο.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments