Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νέα διακοπή σε φιλικό παιχνίδι!

Νέα διακοπή σε φιλικό παιχνίδι!

0
14
Dodekanisos

Άλλο ένα φετινό παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε κανονικά. Η αναμέτρηση ης Ρόδου με τον Κλεόβουλο Λίνδου στο Δημοτικό Στάδιο, διεκόπη στο 85’ όταν ο ποδοισφαιριστής των φιλοξενούμενων Γεωργαλλής διαμαρτυρόμενος για μια φάση ζητώντας πέναλτι, πέταξε τη φανέλα του στον διαιτητή Ατσικνούδα. Η κατάσταση εκείνη τη στιγμή ήταν έκρυθμη και για να μην ξεφύγει αποφασίστηκε η διακοπή του φιλικού. Το σκορ εκείνο τη στιγμή ήταν 3 – 2 υπέρ της Ρόδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε δυο φορές την κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου.
Το φιλμ του αγώνα
3’ Μπαλιά του Αθανασίου στον Μαθιό, η άμυνα δεν έδιωξε, ο Μαθιός πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 0-1.
30’ Ο Σ. Καντιμοίρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Συμεωνίδη και κέρδισε το πέναλτι. Εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-1.
45’ Σέντρα του Σακκά από αριστερά στο χέρι του Παπαδόπουλου και πέναλτι για τον Κλεόβουλο. Εκτέλεσε ψηλοκρεμαστά ο Μαθιός, όμως σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
63’ Ελιγμοί του Μαθιού μέσα στην περιοχή και σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
75’ Κόρνερ Γεωργαλλή από αριστερά, κεφαλιά Κακλαμάνου στα δίχτυα 1-2.
80’ Φάουλ του Αμπελά από τον άξονα, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, κύλησε παράλληλα και σχεδόν πάνω στη γραμμή και βγήκε από το τέρμα, με τον διαιτητή κ. Ατσικνούδα να υποδεικνύει το γκολ μετά από υπόδειξη του «βοηθού». Στις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν αποβλήθηκε ο Αθανασίου με κόκκινη κάρτα.
85’ Ο Γεωργάς μπήκε στην περιοχή από αριστερά και ανατράπηκε από τον Μ. Συμεωνίδη κερδίζοντας το πέναλτι. Εκτέλεσε εύστοχα ο Αμπελάς για το 3-2, ενώ στη συνέχεια αποβλήθηκε ο Μ. Συμεωνίδης για διαμαρτυρία με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα.
87’ Ο Γεωργαλλής μπήκε στην περιοχή, έπεσε στο έδαφος και θεωρώντας ότι ανατράπηκε και δεν πήρε το πέναλτι, έβγαλε τη μπλούζα και την πέταξε στον διαιτητή Ατσικνούδα, ο οποίος διέκοψε το ματς που πήγαινε να «ξεφύγει».
Ρόδος: Ράτζα, Γ. Καντιμοίρης, Σ. Καντιμοίρης, Αθηναίος, Γκάιδας, Κ. Παπαδόπουλος, Βασιλαράκης, Αθανασίου, Καμπούρης, Θ. Παπαδόπουλος, Ντικ, ενώ έπαιξαν και οι Περαντινός, Παπαδημητρίου, Γεωργάς, Κουρέτας, Διακανθός, Αμπελάς, Μαλλιάκας, Παπαστεφάνου και Ευγενικός.
Κλεόβουλος: Καραγιάννης, Γ. Συμεωνίδης, Μ. Συμεωνίδης, Γιαγιάτσιος, Κακλαμάνος, Μπάρδης, Αθανασίου, Γεωργαλλής, Σακκάς, Αρχοντούλης, Μαθιός, ενώ έπαιξαν και οι Αναστασιάδης, Πατσιαούρης, Λάμπης, Χατζημανώλης, Λιβισιανός, Μπάκας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments