Αρχική Στήλες Απόψεις Πολύ προβληματικό καλοκαίρι τελικά…

Πολύ προβληματικό καλοκαίρι τελικά…

4
bala new
Dodekanisos

Πολλά προβληματικά πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο μας αυτό το καλοκαίρι. Τα γεγονότα στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου, οι αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών από τις ομάδες τους πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα αλλά και το ότι δεν μπορούν να ολοκληρωθούν τα φιλικά παιχνίδια… Δεν είναι καλά σημάδια αυτά. Αντίθετα είναι πολύ άσχημα και δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι πάρα πολλοί ανησυχούν για το τι θα γίνει όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις. Μερικοί, χωρίς καμία δόση υπερβολής, βάζουν και στοιχήματα από τώρα για το πόσα παιχνίδια θα διακοπούν ή δεν θα ολοκληρωθούν ομαλά. Το ότι μαζεύτηκαν ένα σωρό ομάδες με …βαριά φανέλα στο τοπικό ίσως τελικά να μην είναι και τόσο καλό. Γιατί θα έχουμε γκρίνιες, μουρμούρα και φαγωμάρα… Όταν δεν έχεις εκπρόσωπο σε Εθνικές (ή έστω Εθνική) κατηγορία είναι τελικά πολύ προβληματικό. Σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι δεν γίνεται σωστά. Και είναι κάτι που θα έχει αντίκτυπο στον αγωνιστικό χώρο. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να επικρατήσει η λογική και το καθαρό μυαλό σε όλους μας…

Δημήτρης Δραγάτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

makis
makis
10 years ago

κ FONTAN θέλετε η δεν το θέλετε το πρωτάθλημα θα αρχίσει στην ώρα του αρκεί να αφήσουν την ΕΠΣΔ (κάποιοι λασπολόγοι)να κάνει την δουλειά της.

Cactus
Cactus
10 years ago

η ενσταση του ΠΑΟΚΩ και του Καλυμνιακου θα κρινει πολλα.

makis
makis
10 years ago

[quote name=”Cactus”]η ενσταση του ΠΑΟΚΩ και του Καλυμνιακου θα κρινει πολλα.[/quote]κ (CACTUS) θέλετε η δεν το θέλετε το πρωτάθλημα θα αρχίσει στην ώρα του αρκεί να αφήσουν την ΕΠΣΔ (κάποιοι λασπολόγοι)να κάνει την δουλειά της.