Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νέα απάντηση του Ορφέα

Νέα απάντηση του Ορφέα

0
orfeas grafia
Dodekanisos

Συνεχίζεται ο …χαρτοπόλεμος μεταξύ της Αναγέννησης Έμπωνα και του Ορφέα. Η διοίκηση των «κόκκινων» εξέδωσε νέα ανακοίνωση απάντηση στον σύλλογο του Έμπωνα. Το κείμενο αναφέρει τα εξής:
« Κύριοι της Αναγέννησης Έμπωνα, συμφωνούμε μαζί σας ότι όλοι ξέρουν ποιοι είναι οι Παναγιώτης Μπάκης και Σουγκρί Κελέσογλου.
Ο πρώτος έχει τιμωρηθεί από την ΕΠΣΔ και έχει ανοιχτές υποθέσεις στη δικαιοσύνη, ενώ ο δεύτερος όταν ήταν ενεργός ποδοσφαιριστής και τα τελευταία χρόνια ως παράγοντας δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ από την ΕΠΣΔ και δεν γνωρίζει τις δικαστικές αίθουσες.
Τώρα, τα περί ηθικής που αναφαίρετα στην ανακοίνωση σας, όλοι γνωρίζουν στο νησί, πια είναι η ομάδα του Ορφέα και πια η ομάδα της Αναγέννησης και τι φιλοξενία παρέχει η κάθε μία στις αντίπαλες ομάδες.
Από εκεί και πέρα, σας συνιστούμε εσείς να μείνετε μακριά από τους παράγοντες και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, αφού εμείς ποτέ δεν έχουμε προκαλέσει.
Μην ξεχνάτε τη έγινε στο παιχνίδι του 2ου γύρου του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, ανάμεσα στις ομάδες μας, όπου οι αποστολή του Ορφέα πήγε στις 14:00 στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων( έδρα μας!!!) και κόντεψε να αποχωρήσει από αυτό, σχεδόν την επόμενη ημέρα, από τα επεισόδια που προκαλέσατε, με αποτέλεσμα να τιμωρηθείτε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ .
Τέλος, να ενημερώσουμε όλους, ότι δεν θα συνεχίσουμε την ανταλλαγεί ανακοινώσεων και το θέμα για εμάς, τελειώνει εδώ.
Εκ του Δ.Σ. του Ορφέα Ρόδου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments