Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Squash: Η Τομάζου στην Εθνική!

Squash: Η Τομάζου στην Εθνική!

0
tomazou squash
Dodekanisos

Η Άννα Τομάζου μέλος και αθλήτρια του Rhodes Squash Club κατακτά θέση στην Εθνική Ομάδα Γυναικών Τοιχοσφαίρισης για την συμμετοχή της Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοιχοσφαίρισης θα συμμετάσχει και μια αθλήτρια του Rhodes Squash Club ως στέλεχος της Εθνικής ομάδας των Γυναικών. Πρόκειται για την Άννα Τομάζου η οποία κέρδισε μια θέση στην Εθνική από τους προκριματικούς αγώνες που διεξήχθησαν στην Αθήνα στις 28 Μαρτίου.
Με την Άννα στην σύνθεση της η Εθνική Ομάδα Γυναικών Τοιχοσφαίρισης θα συμμετάσχει μαζί με την Ανδρική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τοιχοσφαίρισης που θα διεξαχθεί στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας από τις 21 έως και τις 26 Απριλίου. Η Εθνική μας Ομάδα θα αγωνιστεί στην Γ’ κατηγορία με αντιπάλους την Μάλτα, την Λετονία και το νησί Jersey.
Είναι η πρώτη φορά που μέλος των Εθνικών Ομάδων Τοιχοσφαίρισης προέρχεται από την επαρχία. Η επιτυχία αυτή μόνο τυχαία δεν ήταν μίας και η αδιάκοπη προσπάθεια της αθλήτριας τα τελευταία 3 χρόνια απέδωσε καρπούς.
Ο Ροδιακός Όμιλος Τοιχοσφαίρισης (Rhodes Squash Club) με ζωή μόλις λίγα χρόνια, κατέφερε και τοποθέτησε μέλος – αθλήτρια του στην Εθνική Ομάδα.
To ΔΣ συγχαίρει την αθλήτρια και τους προπονητές αυτής για την μεγάλη αυτή επιτυχία και δηλώνει ότι θα είναι δίπλα της σε κάθε επόμενη της κατάκτηση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments