Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Νέα ανακοίνωση του μπασκετικού Διγενή, απαντάει στον Γιώργο Τριχιά

Νέα ανακοίνωση του μπασκετικού Διγενή, απαντάει στον Γιώργο Τριχιά

0
Dodekanisos

Νέα ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά απαντάει στον διευθυντή του Ροδίων Άθλησις Γιώργο Τριχιά, εξέδωσε η μπασκετική ομάδα του Διγενή Κοσκινού η οποία αποχωρεί από το Εργασιακό τουρνουά του Ροδίων Άθλησις. Αναλυτικά:
“Επειδή δε θέλουμε να παίζουμε την κολοκυθιά,σας δηλώνουμε υπεύθυνα ότι η επιστολή που στάλθηκε από την ομάδα «ΔΙΓΕΝΗΣ Κοσκινού by Κολλεγιο»είναι υπαρκτή και συντάχθηκε από κοινού από όλα τα μέλη της ομάδας,τα οποία και φυσικά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον ποδοσφαιρικό Διγενή Κοσκινού! Τα μέλη, λοιπόν,αυτής της ομάδας που από κοινού αποφάσισαν την αποχώρηση από το εργασιακό τουρνουά μπάσκετ του Ροδίων Άθλησις και συνέταξαν πάλι από κοινού την επιστολή είναι: Σταυριανάκης Γιώργος (αρχηγός), Φλοκιού Γιώργος, Φωτεινόπουλος Παναγιώτης, Φωτεινής Κυριάκος, Σταυριανάκης Χρήστος, Φάκουλας Στέργος, Δρακιού Γιώργος, Καλογερίδης Παναγιώτης, Αλαχούζος Μάνος, Καραταπάνης, Γιάννης,Σωτηρίου Κώστας, Καρακωνσταντής Μιχάλης (προπονητής).
Είχαμε κάθε δημοκρατικό δικαίωμα να αποχωρήσουμε από το τουρνουά και εξηγήσαμε τους λόγους που, κατά τη δική μας πλευρά, έπρεπε να αποχωρήσουμε! Καμιά σκοπιμότητα δεν υπάρχει. Καλή τύχη στις υπόλοιπες ομάδες στο τουρνουά, εμείς συνεχίζουμε την πραγματική μας ζωή, κοντά στις οικογένειες και τα παιδιά μας!
Υ.Γ1: Το ρόστερ της ομάδας είναι επίσημα δηλωμένο στη γραμματεία του Ροδίων Άθλησις!
Υ.Γ2: Οι περισσότεροι αθλητές ήμασταν πρώην αθλητής της μπασκετικής ομάδας «ΔΙΓΕΝΗΣ Κοσκινου», ο οποίος πλέον δεν υφίσταται ως επίσημο σωματείο!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments