Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Πάμε τη Ρόδο τρένο!»

«Πάμε τη Ρόδο τρένο!»

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Ρόδος, τονίζοντας πως ο σύλλογος συνεχίζει με «σύνεση και σοβαρότητα» για να πετύχει τον μεγάλο της στόχο. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
«Μια γροθιά, παίκτες, προπονητής, τεχνικό team, διοίκηση και οργανωμένοι οπαδοί, πάμε τη Ρόδο τρένο!
Με σύνεση και σοβαρότητα, σεβόμαστε και υπολογίζουμε όλους τους αντιπάλους, θεωρούμε πως όλα θα γίνουν με μέτρο και με την προοπτική να φέρουμε γρήγορα τη Ρόδο στα πιο ψηλά σκαλοπάτια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Γι άλλη μια Κυριακή καταφέραμε να δώσουμε χαρά στους φίλους μας κι έτσι θα συνεχίσουμε: Θέλουμε να προσφέρουμε αυτά που στερήθηκαν οι φίλοι της Ρόδου για πολλά χρόνια.
Το Σάββατο η ομάδα μας αγωνίζεται με τον δεύτερο Α.Ο. Υπάτου. Ετοιμαζόμαστε και με την Ροδίτικη φιλοξενία θα τον υποδεχτούμε στο Δημοτικό στάδιο.
Σημειώνουμε πως την Τετάρτη στο πλαίσιο του κυπέλλου Δωδεκανήσου η ΡΟΔΟΣ θα αγωνιστεί με την Αδελφοσύνη στις 7 μμ. στο Δημοτικό στάδιο.

Για την αποστολή στην Τρίπολη
Θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του ξενοδοχείου ΑΝΑΚΤΟΡΙΚΟ για την άψογη περιποίηση που μας επιφύλαξαν κατά την ημέρα της παραμονής της αποστολής μας στην Τρίπολη.
Ακόμη θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον βουλευτή Γιάννη Παπά που προσέφερε μετά τον αγώνα το δείπνο για ποδοσφαιριστές, τεχνικούς και συνοδούς της ομάδας μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments