Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ΚΑΡΙΚΗΣ: «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα πρωταγωνιστικός»

ΚΑΡΙΚΗΣ: «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα πρωταγωνιστικός»

0
Ο νικητής Ευκλής Σορωνής
Dodekanisos

Εύκολη όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, απέναντι στον Ηρακλή Λάρδου, χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, ο προπονητής του Ευκλή Σορωνής Παναγιώτης Καρίκης. Η ομάδα του επικράτησε με 4 – 1 ωστόσο ο τεχνικός του Ευκλή επεσήμανε πως μέχρι να γίνει το 2 – 1 «υπήρχε ένα σχετικό άγχος». Αναλυτικά, μιλώντας στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:

«Είμαι ικανοποιημένος από τον αποτέλεσμα. Στην πρεμιέρα πάντα μετράει το αποτέλεσμα. Παίξαμε με έναν άγνωστο για εμάς αντίπαλο που είναι μια οργανωμένη ομάδα. Περιμέναμε τον αντίπαλο μας να είναι καλά οργανωμένος και ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Το άγχος της πρεμιέρας, ο πολύς κόσμος και η πίεση που είχαν οι παίκτες μου, τους έκανε να μην έχουν καλή απόδοση. Αυτό ξεπεράστηκε όμως όταν ήρθε το 2 – 1. Από εκεί και πέρα ήμασταν λίγο πιο άνετοι και επικρατήσαμε σχετικά εύκολα».

Ο νεαρός τεχνικός πρόσθεσε και τα ακόλουθα σχετικά με τη συνέχεια:
«Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα πρωταγωνιστικός. Θα κάνουμε πρωταθλητισμό αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία έχουμε εντάξει στην πρώτη ομάδα και δυο – τρεις παίκτες της Ακαδημίας μας που έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Έχουμε και συνέχεια γιατί θα έρθουν και άλλα παιδιά που θα μπουν στην διαδικασία αυτή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments