Αρχική Στήλες Απόψεις Να χαρούμε το παιχνίδι, μπορούμε;

Να χαρούμε το παιχνίδι, μπορούμε;

0
balla3
Dodekanisos
Τα όργανα στην πρεμιέρα στης Α΄ Εθνικής κατηγορίας άρχισαν να βαρούν αλλά μάλλον, και φάνηκε, ήταν ξεκούρδιστα και μπλέχτηκε η παραδοσιακή ελληνική μουσική με το σκουπιδαριό που κυκλοφορεί σε ραδιόφωνα,κανάλια κάθε είδους,στα μπουζουξίδικα αλλοδαπής προέλευσης και άλλα τόσα…..
Πιστεύω ότι όλοι είδατε τα τραγικά-εγκληματικά  λάθη που έκαναν τόσο σε θέματα κανονισμών παιχνιδιού όσο και στον πειθαρχικό τομέα.Για τους παρατηρητές τους αφήστε αυτοί δεν πήγαν καν στο γήπεδο!!!!!!!
Εκείνο που διαπιστώσαμε εμείς είναι πως πολλοί σφυριχτράκηδες είχαν καλή φυσική κατάσταση.όμως κανένας απο τους υπεύθυνους δεν φρόντισε να τους στείλει στον οφθαλμίατρο.Δόξα τον θεό έχουμε πολλούς και άξιους γιατρούς που θεραπεύουν οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει κάποιος στα ματάκια του.
Αν  συνεχιστεί και στην επόμενη αγωνιστική το παραμύθι των ανθρώπινων λαθών τότε καλά θα κάνει η ΕΠΟ και οι αρμόδιοι της διατησίας να τους στείλουν στα σπιτάκια τους να παρακολουθούν τα ματσάκια της επονομαζόμενης ΄΄ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ΄΄  απο τον καναπέ τους και να τους απαγορεύσουν να περνούν έξω από τα γήπεδα!!!!
Πάμε και στα δικά μας τώρα!!!!Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει και το ΄΄Τσάμπιον Λιγκ΄΄ της Δωδεκανήσου.
Γιά την νέα  χρονιά 2012-2013, το πάρε-δώσε  στις ομάδες ήταν λίγο πολύ το ίδιο όπως και τις προηγούμενες φορές ανεξάρτητα αν  υπήρχαν…μειωμένες προσφορές.Δεν μας ενδιαφέρουν αλλωστε τα νούμερα και τα χρηματικά ποσά που ξοδεύτηκαν, όμως εκείνο που μας ενδιαφέρει ειναι να μην ακούσουμε τις φράσεις ΄΄εγώ έβαλα η εμείς βάλαμε λεφτά στην ομάδα μας και πρέπει να μας προσέχετε΄΄.Θα μας θυμίσει το ΄΄ξέρεις ποιός είμαι εγώ΄΄? Είναι  κάτι που συνήθως το λένε οι πολτικοί,οι καλλιτέχνες της μιας χρήσης,οι δημοσιογράφοι,γενικώς πρόεδροι συλλόγων και άλλοι πολλοί αλλά σταματάμε εδώ γιατί θα ξεχάσουμε  κάποιους και δεν επιθυμούμε να τους…στενοχωρήσουμε!!!! Κανένας δεν  εχει το δικαίωμα να επικαλεσθεί ένα τέτοιο  επιχείρημα,διότι τότε θα έχουμε αλλοίωση πρωταθλήματος, και όχι πως θα είχαμε αλλοίωση  αν θα έδινε η Επιτροπή Πρωταθλήματος κλειδάριθμο στον Ηρακλή Μαριτσών και στον Κλεάνθη Παραδεισίου.(Για το τελευταίο θα επανέλθουμε).
Μεθαύριο έρχεται ο Κύρος Βασσάρας να σας διαφωτίσει, κύριοι της διατησίας,φροντίστε λοιπόν να μάθετε καλά το μάθημα σας γιατί σας απομένει ελάχιστος χρόνος.Κλείσετε τα αυτάκια σας και τα ματάκια σας σε κάθε σειρήνα του παρασκηνίου και πηγαίνετε στα γήπεδα να σφυρίξετε εκείνα που έχετε μάθει.Εμείς,εσείς και όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου μπορεί να ξεχωρίσει το ανθρώπινο λάθος από το τραγικό.Σίγουρα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η  διατησία εντός και εκτός Ελλάδας δεν άλλαξαν και πολλά,το είδατε εξ’ άλλου  και στην τελευταία μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.
Εμείς εδώ στα Δωδεκάνησα μπορούμε και ας γίνουμε οι θετικοί πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου παρά την όποια αρνητική εικόνα έχουμε στείλει εκτός των συνόρων μας με τις βλακείες στις οποίες υποπέσαμε!!!!! Στό χέρι σας η μάλλον στο μυαλό σας και στα σφυρίγματα σας κρέμεται το επίπεδο ενός παιχνιδιού. Η αλαζονεία που διακρίνουμε αρκετές φορές δεν ταιριάζει στο ποδόσφαιρο και σε όλους όσους εμπλέκονται με αυτό!!!!!
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και αν είναι  δυνατόν με τα λιγότερα ανθρώπινα λάθη των διατητών,των παραγόντων,των ποδοσφαιριστών,των προπονητών και των φιλάθλων.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments