Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν!»

«Να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν!»

0
toppos2
Dodekanisos

Εμφανώς ικανοποιημένος για την μετεγγραφή του στη ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο news12 ο Γιώργος Τόππος ο οποίος είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά ώστε να δικαιώσει τους ανθρώπους που τον πίστεψαν. Μεταξύ άλλων ο έμπειρος γκολκίπερ αναφέρθηκε και για την επιλογή στο να «μετακομίσει» στην ομάδα της Κρεμαστής καθώς και για το άν ο Φοίβος μπορεί να θεωρηθεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τόππου:

-Ποιοί είναι οι λόγοι που επέλεξες να αγωνιστέις με την ομάδα του Φοίβου;
«Επέλεξα την ομάδα του Φοίβου διότι είναι μία ιστορική ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή και μία πολύ σοβαρή και αξιόλογη διοίκηση που έχει σωστό πλάνο και πιστεύω πως μέσα από πολύ δουλειά να θα καταφέρω να τους δικαιώσω για την επιλογή τους να με φέρουν στην ομάδα».

-Ποιά είναι τα συναισθήματα σου και ποιοί οι προσωπικοί σου στόχοι ενόψει της νέας

αγωνιστικής περιόδου;
«Νιώθω πολύ χαρούμενος που ενσωματώθηκα στην οικογένεια του Φοίβου. Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω τη ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα μέσα από σκληρή δουλειά».

-Πιστεύεις πως η ομάδα σου μπορεί να φανεί ανταγωνιστική στο επερχόμενο πρωτάθλημα;
«Η ομάδα διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ με σπουδαίους ποδοσφαιριστές και καλό προπονητή που κάνει εξαιρετική δουλειά και πιστεύω θα είμαστε μια δυνατή ομάδα γιατί όλοι διαθέτουμε νοοτροπία νικητή».

-Ποιά ομάδα θεωρείς πως με τις μέχρι τώρα μετεγγραφικές κινήσεις είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;
«Θεωρώ πως ο Διαγόρας είναι ξεκάθαρο φαβορί, αλλά πιστεύω επίσης αρκετά στον Κλεάνθη διότι πραγματοποίησε εξαιρετικές κινήσεις στο εφετινό μετεγγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Από εκεί και πέρα θα δείξει στο γήπεδο ποιά ομάδα θα μπεί σφήνα σε αυτούς τους δύο , αυτή η ομάδα μπορεί να είναι ο Φοίβος».

-Μία υπόσχεση για τον πάντα απαιτητικό κόσμο της Κρεμαστής;
«Για τον κόσμο του Φοίβου θα ήθελα να πώ, πώς τον θέλουμε κοντά μας, να μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι και να κάνει υπομονή διότι θα έρθουν οι επιτυχίες. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή σεζόν με υγεία».

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments